Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megértetni vele...

Hogy lehet megértetni vele hogy azért nem szeretnék karácsonykor átmenni mert betegek?

Figyelt kérdés
A bátyám felesége és a gyerekei bárányhimlősek. Ráadásul estére mindig magas lázuk lesz, nincsenek jól Nagyon sajnálom hogy ilyen rosszul alakult....! A bátyám erőlteti hogy menjünk át a párommal, többek közt azért mert olyan játékot vettünk a gyerekeknek amivel nagyon szeretnének játszani. Én megértem, de én+párom még nem voltunk himlősek így mindenki azt mondja hogy ne menjünk. Ráadásul december 20-án megszűnt a munkahelyünk a párommal és még azt se tudjuk hogy miből fizetjük ki a a januári lakbért. Lesznek alkalmi munkáim de ez mind gyerekfelügyelet, így ha elkapom nem mehetek dolgozni! Ezt elmondtam a bátyámnak is(ők nagyon jó anyagi helyzetbe élnek de sose segítene, otthon vannak több hete de ez anyagilag nem viseli meg őket.) Azt mondta ha nem megyek soha többé nem áll velem szóba!? Ha elmegyek és a párommal meg betegszünk és nem tudunk dolgozni akkor kilakoltatnak. Nincs senkik!

2012. dec. 25. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*vkivel
2012. dec. 25. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

a bátyádék agyilag is betegek, ha ezt képtelenek felfogni.

sztem annyira utál téged, h azt akarja, h ti is legyetek szarul. már komolyan csak erre tudok tippelni.

2012. dec. 26. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
én tuti biztos h nem mennék
2012. dec. 26. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!