Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megoldani?

Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Apám eleve egy spúr ember és most még magán is túltesz.A szüleim elváltak s anyukám 35 000 ft-ot költött rám(rettentően hálás vagyok neki)de apu még 20 000 ft-ot sem hajlandó beáldozni(általában megvárom mit kapok anyutól és annak fényében kérek ajándékot aputól)és ez nagyon zavar!Ne nézzetek egy gazdag p*csának csak ez igazságtalanság anyuval szemben.

2012. dec. 24. 22:19
1 2
 11/14 pirospöttyöslabda1 ***** válasza:
Tudod valahol még fűtést sem tudnak ajándékozni karácsonyra. És hogy 20 vagy 35 ezerbe került az ajándékod, az nem nagy különbség, ha nagyságrendben nézzük.
2012. dec. 25. 13:24
 12/14 pirospöttyöslabda1 ***** válasza:
És apukádat nyilvánosan spúrnak nevezni, mikor kaptál tőle ajándnékot szerintem nem elfogadható. Soka apuka egy fillért sem költ a gyermekére válás után. Én nagyon hálás vagyok édesapámnak, hogy még mindig velünk van, és van karácsonyunk egyáltalán.
2012. dec. 25. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki te anyagias p icsa, hogy kaptál valamit! Az ajándékozásnak nem az a lényege, hogy mit kapsz, hanem az, hogy gondoltak rád, szeretnek. Te pedig ezzel hálálod meg. Gondolkozz már egy kicsit ép ésszel! Mások olyan rossz helyzetben vannak, hogy SEMMIT SEM tudnak ajándékozni, még rosszabb esetben nincs is, aki ajándékozzon, legrosszabb esetben pedig teljesen magányosan kell tölteni az ünnepet. Fogd már fel végre, mennyire szerencsés vagy! Tiszteld a szüleidet! Mielőtt kérsz (pontosabban követelsz) a szüleidtől, gondold át, hogy ezért ők mennyit dolgoztak! Mennyi fáradságos órába, napba, hónapba telt nekik, hogy megadják azt, amiért kinyitottad a szád? Majd rájössz szépen lassan, ha felnősz, gyermeked, családod lesz, és önmagadat kell fenntartani azzal a munkával, amivel napjaid nagy részét el fogod tölteni. A "Boldog karácsonyt", vagy a "Kellemes ünnepeket" szavak felbecsülhetetlen értékűek, többet érnek, mint bármelyik más pénzen vásárolható ajándék.

19/F

2012. dec. 26. 03:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt könnyen meg tudod oldani. :)

Csak annyit kell kikönyörögnöd anyukádtól, hogy kitegye a szűröd a házból. Így majd nem lesz senkid, és máris értékelni fogod azt a RENGETEG dolgot amit édesanyádtól és édesapádtól kaptál!

2012. dec. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!