Ti tudnátok így boldogan élni a párotokkal?
Mi az, hogy lecserélni egy olyan emberre, aki tud szeretni? mi az hogy egoista önző?
Én is ilyen típusú ember vagyok, nehezen mutatom ki, de a párom tudja ezt, meg is beszéltük, elfogadta. Hogy lenne már rossz ember meg önző, mert nem tudja kimutatni a szeretetét? Ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy rossz ember, mert a zöld a kedven színe, nem a kék. Ő ilyen típusú ember, ettől még senki nem lesz jó meg rossz. Hány olyan ember láttam, aki kimutatta a szeretetét, közben meg össze vissza csalta a másikat.
Itt egyedül a kérdező a hibás, hogy belement egy kapcsolatba egy más típusú emberrel, és 15 év után sajnáltatja magát.
De látszik a válaszokból, milyen szinten van a mai világ. Gondolkodni azt nuku...
Neked a testi érintés a szeretetnyelved,neki pedig valamelyik másik. (Ajándék,minőségi idő,elismerő szavak,szivességek.) Ennek utánaolvashatsz.
Nekem szintén a testi érintés a legfontosabb.Két pasival is volt dolgom,akik nem illettek hozzám ilyen téren (sem) és emiatt szenvedtem is mellettük.Rajta már nem tudsz változtatni.Vagy elfogadod,vagy keresel egy bújósabb tipusút.Jó döntést!
Így van.
És mindezt 15 év után. Nagy pacsi.
Én nem tudnék boldog lenni egy ilyen kapcsolatban.
Ha más érdekeid úgy kívánják, hogy mégis maradj vele, akkor vegyél egy ölebet, őt dédelgetheted, puszilgathatod, a párod meg majd irigykedhet.
9
Szerintem pasi a kérdező. Ez a viselkedés inkább nőkre jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!