Mikortól ünnepeltetek kettesben karácsonykor a pároddal?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után volt olyan a karácsony a párotokkal, hogy:
szenteste együtt, és a következő napokon szülők/nagyszülők meglátogatása? Ha 2-300 km-es távolságok vannak a 2 szülői ház között és nincs autó,hogy oldottátok meg?
2012. dec. 24. 00:13
11/15 anonim válasza:
amióta együtt élünk. de egyikünknek sincs rendes családja, így nekünk ilyeneken nem kell gondolkodni. 24én "karácsonyozunk", 25, 26 meg olyan mint minden más nap. Általában bulizni megyünk inkább.
12/15 anonim válasza:
Jövér elesz húsz éve. Ma is ketten leszünk.
14/15 anonim válasza:
Mi mindketten szeretünk otthon lenni a családdal, ezért most 22-23 eljött hozzánk, aztán 24-én hazament (ráadásul a szüleimhez aznap eljön az összes rokon, tehát egyszerre "letudom" őket) utána pedig 25-én én mentem át hozzájuk és 26-án este pedig visszajöttönk a közös lakásunkba.
15/15 anonim válasza:
Amióta együtt élünk,azaz a második karácsonykor már kettesben volt a szenteste.
Bár az elsőt is együtt töltöttük,csak akkor párom szüleinél négyesben (akkor még csak fél éve voltunk együtt,következő karácsonykor már fél éve együtt éltünk,evidens volt hogy kettesben 24-én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!