Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól ünnepeltetek kettesbe...

Mikortól ünnepeltetek kettesben karácsonykor a pároddal?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után volt olyan a karácsony a párotokkal, hogy:

szenteste együtt, és a következő napokon szülők/nagyszülők meglátogatása? Ha 2-300 km-es távolságok vannak a 2 szülői ház között és nincs autó,hogy oldottátok meg?

2012. dec. 24. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
amióta együtt élünk. de egyikünknek sincs rendes családja, így nekünk ilyeneken nem kell gondolkodni. 24én "karácsonyozunk", 25, 26 meg olyan mint minden más nap. Általában bulizni megyünk inkább.
2012. dec. 24. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Jövér elesz húsz éve. Ma is ketten leszünk.
2012. dec. 24. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Javítok: jövőre
2012. dec. 24. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi mindketten szeretünk otthon lenni a családdal, ezért most 22-23 eljött hozzánk, aztán 24-én hazament (ráadásul a szüleimhez aznap eljön az összes rokon, tehát egyszerre "letudom" őket) utána pedig 25-én én mentem át hozzájuk és 26-án este pedig visszajöttönk a közös lakásunkba.
2012. dec. 27. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Amióta együtt élünk,azaz a második karácsonykor már kettesben volt a szenteste.

Bár az elsőt is együtt töltöttük,csak akkor párom szüleinél négyesben (akkor még csak fél éve voltunk együtt,következő karácsonykor már fél éve együtt éltünk,evidens volt hogy kettesben 24-én)

2013. jan. 2. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!