Ti mit szólnátok, ha az általatok kiszemelt autót az apósotok a hátatok mögött megnézné?
Már megnézettük szerelővel is, rendben találta és tényleg jó vételnek tűnik. Már egy éve keresünk kocsit, nagyon sokat megnéztünk, szóval valamennyire az árakkal is tisztában vagyunk.
Erre tegnap bejelenti apósom, hogy bizony Ő elment az autókereskedőhöz (meséltük ugye Neki a részleteket...) és megnézte a kocsit és egy rakás sz*r az egész, ne vegyük meg. A férjem kategorikusan "megtiltotta" Neki, amikor előhozakodott azzal, hogy Ő is meg akarja nézni. (jelzem, nem szakmabeli, hogy emiatt ki kellene kérnünk a véleményét). Én kiakadtam, bár nem nekem mondta, hogy volt, viszont a férjem nem szólt rá semmit, csak hogy márpedig mi akkor is azt vesszük meg. Ezen kicsit össze is vesztünk, mert szerintem tisztelettudóan, de el kellett volna igazítani, hogy 40 évesen talán majd mi eldöntjük és egyébként se kavarjon a hátunk mögött.
Holnap pedig ugyebár megyünk Hozzájuk, nem vagyok benne biztos, hogy tudom tartani a szám.
Szerintetek felfújom, vagy ez már másnál is kiütné a biztosítékot?
Ehh, ezen a szoptatáson kiakadnék :DD
Mostmár értem a problémád. Ha ez megnyugtat én jóval fiatalabb vagyok nálad, de még én sem tudom ezt elviselni.
Ha már megemlítettétek ezt neki (vagy akár csak a férjed) és nem veszi figyelembe,akkor nyugodtan tojd le.
Amúgy a kereskedőnek meg letagadnám,hogy az az én apósom volt :)
Én a helyedben kipróbálnám rajta a saját módszerét,tehát valamibe amit éppen csinál belepofáznék,hogy "azt nem így kell,hanem úgy".
Kiváncsi lennék mit szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!