Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csiálnátok ha az apátok...

Mit csiálnátok ha az apátok azt mondja "hogyha mégegyszer ezt csinálod megöllek"?

Figyelt kérdés
Egy idegbeteg, már megszoktam de ez azért mégis durva

2012. dec. 23. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, hogy ilyet soha nem mondunk, akkor sem, ha mondjuk elfelejted befizetni a gázszámlát, és jön a felszólítás, nem még egy DVD-ért.

Maximum akkor lenne jogos, ha megütötted volna mondjuk őt vagy anyukádat, de ez a DVD és a "megöllek" nagyon nincs arányban.

2012. dec. 23. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Közöld vele:

Te az ő helyébe nem tennéd, mert teérted is annyi évet kap, mintha rendes embert ölne.

2012. dec. 23. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg idegileg teljesen ki van az édesapád, és a te viselkedésed volt az utsó csepp a pohárba. Nálad robbant. Ne vedd a szívedre.Biztosan megbánta már ezer+1x.
2012. dec. 23. 18:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok, az volt a kérdés,hogy mit csinálnék, nem az, h normális vagy nem.

Amúgy, sztem egy idegbeteg állat, költözz el,amint tudsz!

2012. dec. 23. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyám naponta min 3x ordítja a képembe,még azért is ha a kelleténél gyorsabban megyek le a lépcsőn,egy ideig kikészültem tőle de mostanában annyival elintézem hogy a börtönökben utálják a gyerekgyilkosokat és egy ideig lenyugszik.
2012. dec. 23. 19:33
 16/17 anonim válasza:
100%
húúú ezt nekem is ki kell próbálnom anyámmal :DD kössz a tippet . ugyanis az enyém is idegbeteg LoL
2012. dec. 23. 23:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

nekem olyan apám volt, hogy sírva kívánnád vissza a magadét, ha egy napra megkaptad volna az enyémet. :((

Azt kell mondani neki, hogy innetől fogva nagyon gondolja meg, mivel fenyegetőzik, mert az érzelmi bántalmazás is büntetendő. És ez mondat - amit idéztél tőle - vastagon kimeríti azt.

2012. dec. 24. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!