13 hetes terhes vagyok és a párom el akar hagyni, mert összekaptunk egy apróságon. Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is ugyanígy érez. Mit tegyek, hogy ne hagyjon el?
jó de olyanért nem is hagyunk el valakit kedves előző, főleg ha terhes nem?
Van itt komolyabb probléma is amit a kérdező eddig nem óhajtott észrevenni és csak most kapott észbe, szerintem...
Három dolog segíthet:
- Leültök, megbeszélitek, lehetőleg minél higgadtabban, hiszen már egy apróság élete is függ a TI döntéseitektől. Gyakorlatilag rajtatok áll vagy bukik, hogy egész vagy "csonka" családban nő fel! Valakinek engednie kell a 21-ből, ha valóban egy apróság, akkor neki, ha nem, akkor neked.
- Felkerestek egy párkapcsolati terapeutát, akinek a segítségével próbáljátok megoldani a problémát. Nem biztos, hogy olcsó, de a gyerek megér ennyit.
- Kalap, kabát! Hagyod a párod, hadd menjen! Úgyis visszajön, ha szeret, nem kell könyörögnöd, nem kell megalázkodnod! Nőből vagy, anya leszel, jár a méltóság, a tisztelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!