Hogy hozzam haza a barátom, ha a húgommal közös szobánk van?
20 èves vagyok, ez az első komolyabb kapcsolatom. Szeretném, hogya párommal időnként nálunk lehessünk és később nàlam aludjon, DE - ott a közös szoba. Már volt nàlunk, a bemutatás után elmetünk a szobába, itt voltunk 3-4 órát, ami azzal telt, hogy a húgom kb 3-szor bejött, meg beült vagy félórára tanulni..... 18 évesen nem érzi, mikor zavar.
Rendben, ez az ő szobàja is, megértem. Nyilván nem akarom kiköltöztetni, de az is érthető, hogy a párommal kettesben szeretnénk lenni, de nem lehetünk mindig csak náluk...
Szrrintetek hogy lehet ezt normálisan megoldani?
Azért gondold végig, ha ezt a kérdést a húgod írná meg?
"Mit csináljak, ha a nővérem hazahordaná a pasijait, és a közös szobánkban szeretkeznek, amikor nekem nincs hova menni, és még tanulnom is kellene, holnapra. Költözzek el itthonról?"
Ez jobb, mintha tv-t néznék :-)
Kérdező neked, hogy esne ha a húgod paterolna ki 4 órára, mert jön a pasija. Vagy akár egy éjszakára.
S tegyük fel neked nincs hova menned. Akkor 4 órán keresztül ott ülsz anyádékkal ;-)
Kössél vele akkor kompromisszumot,valamit valamiért
Ha ez nem megy akkor legyetek a pasidnál,más megoldás nincs mivel bosszuálló egyénről van szó,egyébként lenne még pár ötletem,de az biztosan nem tetszene a hugodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!