Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynátok a férjeteket, ha...

Elhagynátok a férjeteket, ha nem akarna gyereket, pedig a kapcsolat elején még ő is akart?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 17:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Nem tudok nem működő kapcsolatról beszélni, nem mondom, hogy sosem veszekedtünk, de én úgy érzem, a 8 év alatt sikerült fenntartani azt az érzést, amit a kezdetekkor éreztünk. Még most is tudom, hogy miért szerettem bele anno, de ez a gyerektéma egy ideje megmérgezte a dolgokat és talán ez az egyetlen olyan téma, ami miatt elbizonytalanodtam, hogy van-e értelme folytatni. Mivel tudom, hogy ha nem lesz gyerekünk, ugyanígy élünk tovább, Ő szeret, ezt ki is mutatja, de valószínűleg néhány év múlva hiányozni fog valami részemről. Igen, tudnék még várni, de mint írtam, ő már 50 évesen nem fog belemenni és ki tudja, mikor jönne össze. Tisztelem és szeretem, nem csupán gyereket akarok BÁRKITŐL, hanem gyereket TŐLE, akit együtt nevelünk és szeretünk, meglátnám benne az apát és még jobban tudnám szeretni, nem csak férjként. De egyre több jel mutat arra, hogy ennek nincs esélye és nagyon félek, hogy 10 év múlva ott állok 40 évesen, gyerektelenül, míg magam körül a középkorú pároknak minimum 1 gyerekük lesz, addig mi csak egymásnak leszünk és már esélyem se lesz egy olyan életre, amire régóta vágyom. Nem erre számítottam és teljesen ki vagyok készülve, mert félek lépni és ő a férjem, szeretem..:-(

2012. dec. 18. 21:39
 22/22 anonim ***** válasza:
55%

8 éve vagy vele :S körülbelül szerinted hány éve van meg az a háttér ill a te elgondolásod is arról, hogy jöhetne a baba? Ha már több éve,akkor már tényleg sok évet elvesztettél mellette...

Mond el neki, hogy boldogtalan lennél ebben a kapcsolatban,nagyon szereted őt,de felemészt, hogy ha nem lesz tőle gyermeked...

El kell engednie,vagy pedig bevállalni egy babát...

2012. dec. 18. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!