Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban 45 év körüli...

Elsősorban 45 év körüli szülök véleményét várom, többi lent, SÜRGŐS?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy még nem volt barátom, mert eléggé zárkózott vagyok - nem kell a lúzer vagy típusú hozzászólás!

A szüleim nagyon konzervatívak, nem is engedtek volna randizni sem. Ők Szegeden vannak, én Győrben vagyok egyetemista. Otthon a köv. módon akarom nekik elmondani, hogy párom van:

Anya, apa! Megismertem egy nagyon helyes és szimpatikus srácot az egyetemről, akivel már többször is randiztunk. Úgy néz ki, hogy kapcsolat lesz ebből. Örülnék, ha támogatnátok minket. Nem vagyok már lázadó tini, megvan a magamhoz való eszem, tudom meddig és mit szabad. Bízzatok bennem és a döntésemben! Mint tudjátok, számtalan alkalmam lett volna, hogy a hátatok mögött hazudozzak, de nem tettem meg. Úgy érzem, hogy meg kell ezt veletek osszam, mert ti támogattatok eddig és ezután is, tudom, hogy számíthatok rátok, ti viselitek gondomat. (Itt beszélnék a srácról: orvosi, 5,oo átlag, megbízható felelősségteljes, 22 éves...) Ha gondoljátok, legközelebb személyesen is találkozhattok vele, hogy megbizonyosodjatok róla, hogy egy megbízható emberrel töltöm a napjaimat, nem egy naplopóval.

Vélemény?

19/L

2012. dec. 18. 13:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Pesten is van orvosi, de ne izgasson.
2012. dec. 18. 15:32
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem akarok szőrszálhasogató lenni és az is lehet,hogy az én szövegértelmezésemmel van gond,de én ezt:

"Győrben vagyok egyetemista"

"Megismertem egy nagyon helyes és szimpatikus srácot az egyetemről"

Úgy értelmezem,hogy a győri egyetemen ismerte meg,nem másikon.

2012. dec. 18. 15:35
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Győrben viszont nincs orvosi...

(Lehet, h mindegy, de nekem szemet szúrt.)

2012. dec. 18. 15:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom hogy nincs,ezért írtam én is arra reagálva,hogy valaki beírta,hogy Pesten is van orvosi.
2012. dec. 18. 15:39
 25/28 anonim ***** válasza:
Hű, én sem vagyok még ilyen idős, de kevés ennél megnyugtatóbb monológot hallottam. Amúgy szerintem túl sok beleszólást engedsz a magánéletedbe. De ha te így vagy nyugodt, szerintem teljesen rendben van. Nekem szülőként elég lenne, ha mesélnél egy-két mondatot a srácról, meg hogy milyen ember, és a monológ teljes első fele a "mennyi mindent kaptam tőletek" nyalizást én nem igényelném. De te ismered a szüleid.
2012. dec. 18. 15:43
 26/28 anonim ***** válasza:
84%

"tudom meddig és mit szabad"

Igen, bármit bármeddig, hiszen felnőtt vagy. Ne viselkedj úgy mint egy 12 éves.

Túl hosszú a rizsa, ennyi elég: "apa, anya, összejöttem egy sráccal, nagyon rendes, ha meg akarjátok ismerni, legközelebb elhozom"

L21

2012. dec. 18. 17:46
 27/28 anonim ***** válasza:
81%

Ne levelezd le, hanem élő szóban :DD Elég nagy vagy már hozzá.Minek bonyolítani azt ami természetes?

44(N)

2012. dec. 18. 18:38
 28/28 anonim ***** válasza:

A 6-nak igaza van. Egyebkent valszeg ok is felkeszultek mar arra, hogy egyszer parkapcsolatod lesz, ez nem all szemben a konzerv. elvekkel.

En a helyukben meg orulnek is annak, hogy nem maganyosan vergodsz a vilagban karrier epitesbe menekulve, mint sok korodbeli lany.

Es en is kivanom ua.t mint a 6. versenyzo.

2014. dec. 23. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!