Elsősorban 45 év körüli szülök véleményét várom, többi lent, SÜRGŐS?
Kezdjük ott, hogy még nem volt barátom, mert eléggé zárkózott vagyok - nem kell a lúzer vagy típusú hozzászólás!
A szüleim nagyon konzervatívak, nem is engedtek volna randizni sem. Ők Szegeden vannak, én Győrben vagyok egyetemista. Otthon a köv. módon akarom nekik elmondani, hogy párom van:
Anya, apa! Megismertem egy nagyon helyes és szimpatikus srácot az egyetemről, akivel már többször is randiztunk. Úgy néz ki, hogy kapcsolat lesz ebből. Örülnék, ha támogatnátok minket. Nem vagyok már lázadó tini, megvan a magamhoz való eszem, tudom meddig és mit szabad. Bízzatok bennem és a döntésemben! Mint tudjátok, számtalan alkalmam lett volna, hogy a hátatok mögött hazudozzak, de nem tettem meg. Úgy érzem, hogy meg kell ezt veletek osszam, mert ti támogattatok eddig és ezután is, tudom, hogy számíthatok rátok, ti viselitek gondomat. (Itt beszélnék a srácról: orvosi, 5,oo átlag, megbízható felelősségteljes, 22 éves...) Ha gondoljátok, legközelebb személyesen is találkozhattok vele, hogy megbizonyosodjatok róla, hogy egy megbízható emberrel töltöm a napjaimat, nem egy naplopóval.
Vélemény?
19/L
túl sok a blabla
én 18 voltam, anyuék is 45 körül mikor bejelentettem: "kialakulóban van valami egy sráccal"
megkérdezték mennyi idős hol dolgozik és az ilyenek, majd bemutattam nekik mikor már komoly volt
szerintem nem kell ezt túldramatizálnod 19 évesen mindenféle töltelékkel, hogy tudod mit szabad, meg hogy nem hazudoztál eddig sem..
Szerintem sem kell túlbonyolítani.
Meséld el, hogy megismerkedtél egy helyes sráccal, mesélj róla pár mondatban, és mondd, hogy szeretnéd bemutatni nekik is legközelebb.
45N
Kedves utolsó: Hidd el,ezen az oldalon lehet :)
Múltkor volt egy kérdés arról,hogy a pároknak mi a foglalkozásuk. Csak úgy nyüzsögtek itt az orvosok,pszichológusok,jogászok. Szóval (rajtam kívül) ebben az országban mindenki eminens :)
"én Győrben vagyok egyetemista"
"Megismertem egy nagyon helyes és szimpatikus srácot az egyetemről"
"(Itt beszélnék a srácról: orvosi, 5,oo átlag, megbízható felelősségteljes, 22 éves...)"
Szerintem a srác kamuzik. Győrhöz talán Pécsett van a legközelebbi orvosi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!