Megsajnálnátok apátokat így, vagy nem érdekelne, hogy szenved?
Én már lelkileg tönkrementem, fogalmam sincs, hogy kéne éreznem vele/velük kapcsolatban. Régen mikor anyu mondta, hogy őt apám kikészítette, mindig mondtam, hogy jaj, mert biztos te voltál a hibás, egy gyerek azt hibáztatja, aki ott van mellette általában.
Aztán jöttek az arculcsapások, mikor telefont nem vette fel, ha beszéltünk is, részeg volt, semmire nem válaszolt, eltűnt, most meg ez, hogy a saját nagyapám, aki ellen soha semmi rosszat nem tettem és nem is látott még, letöröl az ismerősei közül..ezen nem tudtam napokig túllenni. De még mindig olyan hülye vagyok, hogy össze vagyok zavarodva és baromira fáj..
Szia!
Eszedbe ne jusson sajnálni, hiszen nincs miért!
Egyedül az ő hibája, hogy nem kereste veled a kapcsolatot - az messze nem pénzkérdés, hogy meglátogasson, írjon, hívjon.
Tudom, nehéz, de az lenne a legjobb, ha elfelejtenéd őt úgy, ahogy van. Ha nyomulna, nyugodtan mondhatod, hogy menjen oda, ahol az almúlt 17 évben volt.
Csak nem arra számít, hogy a fizetésedből te fogod támogatni a pia-beszerzéseit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!