Szerintetek egy házasságban legalább egyszer félrelép a férfi?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 21:36
21/27 anonim válasza:
Határozottan állítom, hogy NEM!
22/27 anonim válasza:
Nem mindenki, de hogy mindegyik eljátszik a gondolattal, az 100%-ig biztos. Csak van aki nem jut el a tettekig.
23/27 Nagy Emelet válasza:
Szerintem ha valaki igazán szereti a feleségét akkor nem. Meg persze fontos, hogy meg legyen a hűség két ember között. Ezt a házasságra értem.
24/27 anonim válasza:
na..szépen lepontoztátok anyut és aput:) tök gáz sztem is, hogy mai napig szerelmesek egymásba, és tisztelik a másikat, és boldogok...:):):):):)
24L
25/27 anonim válasza:
19-es! Már ne haragudj,nem akarlak elkeseríteni. De Te miért vagy benne olyan biztos h a szüleid nem léptek félre akár egyszer is?Ők is voltak fiatalok,hajtotta őket a vágy.Ha lenne gyerekem biztosan nem mondanám el neki h félre lépett-e valamelyikönk is,mert akkor meginogna a bizalma bennünk,rossz példát látna,azt pedig egy szülő nem akarja.Történt ami történt ezzel együtt kell élni,el kell felejteni. nem szeretnék mély lelki sebeket ejteni se páromban,se gyerekemben egy buta kaland miatt. Az biztos h nem tenném meg mégegyszer mert furdal is a lelkiismeret.Ő is megtette előttem,de nekem ő volt az egyetlen,addig.Mindenkinek van szennyese...
26/27 anonim válasza:
Nincs mindenkinek szennyese..... Kár ezzel vigasztalnod magad kedves utolsó!
27/27 anonim válasza:
Hát ha a nő odateszi magát a szexben is mindig, de tényleg mindig, szóval rendszeres a "karbantartás" akkor valószínűleg kevesebb az esélye.
Ezenkívül az sem mindegy, hogyan zajlik a "karbantartás".
f28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!