Szerintetek egy házasságban legalább egyszer félrelép a férfi?
Az emberek nem azért házasodnak össze és vállalnak gyerekeket,hogy félre epjenek.Hanem ,hogy küzdjenek egymásért,az életért a jövöért.Legalábbis nálunk így van.
Persze ha azon jár az eszed,hogy ki??Hogy néz ki???Mi lenne ha??
Mi 15 éve vagyunkk együtt ebböl 6 év házasság 2 gyermek.Nem minden tökéletes,de boldogok vagyunk.
Vannak még rendes, intelligens, őszinte férfiak, akik ilyet nem tennének, mert tudják jól hogy ez nem lenne fer, és egy nagyon férfiatlan, undorító dolog.
Persze van sok macsógyerek, akinek az a férfias hogy megfektet minden nőt, de aki ilyet választ férjéül az meg is érdemli szerintem hogy megcsalják.
Ilyen általánosításokba azért nem mennék bele :) Bízzunk a pasikban, nem mind f..szkalap.
Mondom ezt úgy, hogy kaptam már én is a pofámra (képletesen).
26 éve házasok a szüleim, és se apu se anyu soha nem lépett félre! a szexuális életük rendben van! úgyhogy nem törvényszerű, és jó, hogy van ilyen is!:)
24L
Nézd kérdező!
Én nem fogok azzal az - egyébként igaz és jogos - dumával jönni, hogy a nők is ugyanúgy félrelépnek, mert a te kérdésed szempontjából ez lényegtelen. Csakhogy: ebből levezethető az, hogy nem az ember neme dönti el és determinálja, hogy hűséges lesz-e az illető, hanem a jelleme, a döntései, szóval van rá esély, hogy olyat találj, aki nem fog megcsalni. Ugyanakkor a férfiak ilyen téren valahogy nyíltabbak, nem olyan alattomosak etéren, mint a nők, tehát a férfi viselkedéséből, eddigi nőügyeiből már sokmindent leszűrhetsz. Ez nem arról szól, hogy adj meg neki mindent otthon, mert valakinek a csillagokat is lehozhatod az égről, akkor is hajtani fogja a vadászösztön, van, akit meg ha lábtörlőnek használsz, akkor is hű marad hozzád.
Addig viszont, ha nem bízol meg egyetlen férfiban sem, és emiatt nem látod értelmét a kapcsolatoknak, addig ne is jöjj ösze senkivel, mert önbizalomvesztett, férfiakból kiábrándult nőként esélytelen, hogy normális kapcsolatot alakíts ki, és hogy olyan férfit találj, aki erre alkalmas.
(nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!