Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy házasságban...

Szerintetek egy házasságban legalább egyszer félrelép a férfi?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 21:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%
Attól, hogy imádom a fokhagymás sült oldalast, azért néha megeszem a rántott húst is. Attól csak még jobban imádom a sült oldalast.
2012. dec. 17. 21:53
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

Az emberek nem azért házasodnak össze és vállalnak gyerekeket,hogy félre epjenek.Hanem ,hogy küzdjenek egymásért,az életért a jövöért.Legalábbis nálunk így van.

Persze ha azon jár az eszed,hogy ki??Hogy néz ki???Mi lenne ha??

Mi 15 éve vagyunkk együtt ebböl 6 év házasság 2 gyermek.Nem minden tökéletes,de boldogok vagyunk.

2012. dec. 17. 21:55
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Dehogyis. Még mindig szép számmal vannak tisztességes, intelligens férfiak. A hűség pedig döntés kérdése, semmi más.
2012. dec. 17. 21:55
 14/27 anonim ***** válasza:
58%
Csak nehogy meglepődj ha az asszony a gyulai kolbász mellett, a csabait is megkóstolja.
2012. dec. 17. 21:56
 15/27 anonim ***** válasza:
73%

Vannak még rendes, intelligens, őszinte férfiak, akik ilyet nem tennének, mert tudják jól hogy ez nem lenne fer, és egy nagyon férfiatlan, undorító dolog.

Persze van sok macsógyerek, akinek az a férfias hogy megfektet minden nőt, de aki ilyet választ férjéül az meg is érdemli szerintem hogy megcsalják.

2012. dec. 17. 22:04
 16/27 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen általánosításokba azért nem mennék bele :) Bízzunk a pasikban, nem mind f..szkalap.

Mondom ezt úgy, hogy kaptam már én is a pofámra (képletesen).

2012. dec. 17. 22:11
 17/27 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen törvényszerűségek nincsenek. Szerintem van, aki igen, van, aki nem. Ez sokban függ a házasság minőségétől, a felek hozzáállásától, értékrendjétől, alaptermészetétől.
2012. dec. 17. 22:36
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy mondanám, hogy maximum egyszer. Mert onnantól nem nős. Legalábbis nem az én férjem. Nálunk alapvető a hűség. Sajnálom, hogy manapság ez a kuriózum. Vannak még normális gondolkodású férfiak, csak túrni kell és válogatni a sok zsíros gondolkodású sült oldalas között, ami csak megfekszi a gyomrod. N28
2012. dec. 17. 23:27
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

26 éve házasok a szüleim, és se apu se anyu soha nem lépett félre! a szexuális életük rendben van! úgyhogy nem törvényszerű, és jó, hogy van ilyen is!:)

24L

2012. dec. 18. 10:38
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

Nézd kérdező!

Én nem fogok azzal az - egyébként igaz és jogos - dumával jönni, hogy a nők is ugyanúgy félrelépnek, mert a te kérdésed szempontjából ez lényegtelen. Csakhogy: ebből levezethető az, hogy nem az ember neme dönti el és determinálja, hogy hűséges lesz-e az illető, hanem a jelleme, a döntései, szóval van rá esély, hogy olyat találj, aki nem fog megcsalni. Ugyanakkor a férfiak ilyen téren valahogy nyíltabbak, nem olyan alattomosak etéren, mint a nők, tehát a férfi viselkedéséből, eddigi nőügyeiből már sokmindent leszűrhetsz. Ez nem arról szól, hogy adj meg neki mindent otthon, mert valakinek a csillagokat is lehozhatod az égről, akkor is hajtani fogja a vadászösztön, van, akit meg ha lábtörlőnek használsz, akkor is hű marad hozzád.

Addig viszont, ha nem bízol meg egyetlen férfiban sem, és emiatt nem látod értelmét a kapcsolatoknak, addig ne is jöjj ösze senkivel, mert önbizalomvesztett, férfiakból kiábrándult nőként esélytelen, hogy normális kapcsolatot alakíts ki, és hogy olyan férfit találj, aki erre alkalmas.

(nő)

2012. dec. 18. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!