Miért hiszi sok férfi, hogy egy idő után a házasságban a nőt el lehet hanyagolni?
Nem tudom, de nagyon erősen hiszem, hogy a férfi szó valamilyen nyelven bunkó barom állat-ot jelent.
És bocsánatot kérek az állatoktól, ez rájuk nézve sértés.
A társadalom többségében még mindig olyan, hogy a nőt hibáztatja akkor is, ha őt hanyagolják el, akkor is ha őt csalják meg, akkor is ha ő lép ki egy kapcsolatból. Ha ellenben egy férfit hanyagolnak el, csalnak meg, hagynak ott, akkor is a nő a hibás.
De ott van pl. az a dolog, hogy egy pasinak eleve már az is dicsőség, ha sok nője van, egy nőt meg mindjárt megszólnak, ha sok pasija van.
Máshogy ítélik meg a két nemet.
Mielőtt még rám fognátok, hogy egyoldalúan látom a témát, mert nő vagyok, amit fentebb leírtam, azt pont a férjem fejtegette nekem a múltkor. :)
Kedves kérdező...részben igazad van...de ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen elég 1 ember is nem gondolod?...Ha pedig a férfi már nem szerelmes a feleségébe, arról nem mindíg a férfi tehet (igaz sok esetbe nem is a nő)...mondhatni kihűl a szerelem, ergó csak egy ember lesz a kanapén aki sört vedel és meccset néz...de erre van a kommunikáció, hogy mind ezt megtudjuk párunktól...az utolsó mondatod:
"A férfi azért az erősebbik nem, hogy a GYENGÉBBIK nemmel kellőképpen bánjon, nem?"...eddig azon volt a vita, hogy a nőket elnyomják, márpedig legyen esélyegyenlőség stb...ilyen helyzetbe persze a nők végtelen árvák...úgy vélem, a szerelemben nincs erősebb, ill. gyengébb nem...attól mert férfi, nincs benne erősebb szerelem, mint a nőben. A tartós kapcsolathoz, két ember kell, egy rossz kapcsolathoz elég egy is
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:36
Ez azért van mert a férfiak házasság után leszoknak a fürdésről... Tudod, oda-vissza vissza működnek a dolgok...
és amit még az előző hozzászólásomhoz fűznék, a kommunikációs hiány a párkapcsolatban...sokszor az van, ha valamelyik fél megbántódik, csak fokozza a dolgot..nők részéről ha a férfi megkérdezi : "mi a baj, rosszat mondtam?"
erre a nő flegma duzzogó határozott "nem"-et mond...fordítva is hasonló a helyzet, mikor a férfi van megbántva, ahelyett, hogy megbeszélnék, inkább elmegy a kocsmába beb@szni
"Nem tudom, de nagyon erősen hiszem, hogy a férfi szó valamilyen nyelven bunkó barom állat-ot jelent.
És bocsánatot kérek az állatoktól, ez rájuk nézve sértés." - Aagggggrrrhhhh.... Teeee, leszbikus asszonyállat!!!
Kérdező: Amelyik nő olyan balga, hogy a kapcsolat kellős közepén is azt várja el, hogy a férfi ugráljon neki, minden nap virágot vegyen és ajándékokat, folyamatosan bókolgasson, annak még soha nem volt azelőtt kapcsolata.
"2 ember kell ahhoz, hogy tönkremenjen egy kapcsolat" - csak ezt neeeee! Szakításkor meg már megváltozik ez a vélemény és az lesz a duma, hogy csak a férfi a hibás, hogy hanyagolt és nem mutatta ki az érzelmeit. Én menekülnék míg lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!