Ha egy nő anya lesz, megmarad a nőies "varázsa"?
Jó esetben, ha nincs veled a gyerek észre sem veszi a psai, hogy anya vagy. Ha pedig idővel lemondod neki, akkor csak lesni fog, hogy anya vagy és milyen jól nézel ki. Eszébe nem fog jutni, hogy amiatt ne kívánjon.
Ha pedig konkrétan arra gondolsz, hogy a páro/férjed kívánni fog-e... neki még jobban kívánnia kell, hiszen látja hogyan lettél újra bombanő és imponálni fog neki, hogy érte(is) küzdöttél. Ha pedig nem így lenne, akkor az a kapcsolat nem emiatt romlott meg, hanem valamikor máshol és más miatt.
Ne aggódj, mutass kellő magabiztosságot, még akkor is mikor bálnának érzed magad. ha siránkozol, hogy jaaajjj hova lettek a szép melleim és a karcsú derekam, akkor valószínűleg benne is fel fognak merülni ugyanezek a kérdések.
Tegnap 15.52 vagyok.
Szerintem teljesen mindegy, kismama vagy anyuka, a lényeg a megváltozott test és tudatállapot, de akkor ne haragudj, hogy válaszoltam a kérdésedre.
Az általad fontosnak tartott, szexuális hozzáállás pedig: öcsém szokta mindig nézni a szép anyukákat, "utálom mikor egy anyuka ilyen jó nő". Mivel a jó nő, aki anyuka, valószínűleg foglalt, hiszen a gyerekhez ált tartozik egy apa is, ezáltal a jónőanyuka elérhetetlenné, még vonzóbbá válik.
Most már megnyugodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!