Ha egy nő anya lesz, megmarad a nőies "varázsa"?
22:49 nagyon csúnya dolgokat írtál, vagyis inkább úgy mondanám: ahogy leírtad, az nagyon ronda volt! Nem szabad így hozzáállni, nagyobb tisztelettel kell beszélni arról a testről ami egy másiknak életet ad és táplálja, óvja, gondozza! Arról nem is beszélve, hogy ez egy időszak ami elmúlik! Ebben az állapotban is NŐ maradsz, de a nőiség egy másik oldalát éled épp! Aki ezt nem tartja tiszteletben az a saját anyját sérti meg.
És miután elmúlt a "tejfolyós, pelenkában úszós" időszak, ugyanúgy lehetsz vonzó nő! Az én anyukám közel van az 50-hez, és a szüleim válása után van barátja, aki vonzónak és szépnek tratja így is.
Arról nem is beszélve, hogy nem kéne lelombozni a kérdezőt, főleg ha nincs is igazad.
Bocsi mindenkitől, nem akartam kötekedni, de egyszerűen kijött belőlem.:)
18/L
22:49es vok
jólvan akkor bocs,de én így látom nem érthetünk mindenben egyett, szegény uncsim csak szenved éjszakai etetés,rinyálás, álmos fáradt:( de imádja a kis kölykét.na vita lezárva,szerintem ő nagyon megváltozott kivül-belül.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!