Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő anya lesz, megmarad...

Ha egy nő anya lesz, megmarad a nőies "varázsa"?

Figyelt kérdés
Nekem szimpi, ha valaki anya, szerintem abban nyilvánul meg egy nő nőiessége, de itt most az érdekel, hogy a férfiak mit gondolnak, mondjuk ha a nő ugyanúgy ad magára mint előtte? És ti csajok, utána hogy viszonyultak hozzátok a férfiak? A párom szemében ugyanaz a "szexi, titokzatos NŐ" maradhatok?
2009. aug. 22. 22:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
hát bizom benne, hogy én is jól fogok kinézni, ki sem birnám ha nem:) nem a test kinézete érdekel, hanem hogy milyen a tudat és számit-e, ha egy (jó) nőnek gyereke van!
2009. aug. 22. 23:33
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
nem számít ha egy jó nőnek gyereke van, a pasik jobb szeretik azokat akiknek nincs,de ezt neked is tudnod kell,am nem leszel se több se kevesebb ha szülsz. átlag maradsz.majd szülés után lefogysz és ennyi. nem fognak rád felnézni,mert anya vagy ez kutyát nem....minden csoda 3 napig tart
2009. aug. 23. 00:09
 13/24 A kérdező kommentje:
infantilis az előző válasz... mintha nem értené a kérdést
2009. aug. 23. 00:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Simán!!! Sőt, szerintem sokkal szexibb és érettebb lesz a tested! ha most olyan jó nő vagy mint írod, nyugi, még van legalább 30 szupi éved! A legszebb kor 33-40 között van! Akkor leszel a legtutibb!! Érett!!! Tapasztalat (ez idő alatt a manusok oda voltak értem!)Bár most sem panaszkodhatok, 42 vagyok, és mindenki dícsér, de most már az a legfontosabb, hogy a lányom milyen szép és, hogy sikeres boldog legyen!! szüljél csak, a büdös pelenkás korszak, csak 1-2 év, aztán könnyebb, de a legszebb évek a gyeses évek ennek ellenére is, én így emlékszem!!!!
2009. aug. 23. 10:42
 15/24 A kérdező kommentje:
örülök, hogy vannak ilyen nők!
2009. aug. 23. 11:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nemsokára szülni fogok, úgyhogy ez a kérdés 100x felmerült bennem is.

De megválaszolta magát.

Mielőtt terhes lettem nem voltam elszállva, de tisztában voltam azzal, hogy a férfiak szemében igenis jó nő vagyok. Most szülés előtt mikor a tükörbe nézek másnak látom magam, sokkal szebbnek és szerintem mások is szépnek látnak így is.Tudom azt, hogy ha megszülök na nem is azonnal, de pár hónapon belül újra a jól fogok kinézni, mert hiszek benne. Barátnőm pár hete szült, gyönyörűen néz ki, szerintem most szebb, mint szülés előtt. Pedig az Ő gyermeke is kakál és ő is szoptat.

Tehát azt a pelenkáben úszós hülyeséget felejtsd el.

Ha bízol, hiszel saját magadban ugyanolyan szép és vonzó leszel a férfiak szemében egy gyermekkel a karodon is, mint előtte.

Ne hagyd el magad, ne legyél nyúlott pólós, verejtékező slampos anyuka és akkor semmi gond nem lesz.

2009. aug. 23. 11:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Pont a napokban gondolkoztam én is ezen, mert még csak az elején járok a terhességemnek, még nincs pocakom, viszont iszonyatosan puffadok, ami miatt már most nem férek bele a gatyáimba. Csak a szüleim tudják.

Na, szóval eladóként dolgozom és a puffadásom meg a vastagodó derekam ellenére bókolnak a férfi vásárlók.Nem nyomulnak, kedvesen udvarolnak inkább. A páromnak is csak pozitív megnyilvánulásai voltak.

Szerintem ez is kisugárzás kérdése. Amikor olyan napom van, azt gondolom "öregem, nem tudom behúzni a hasam, de kit érdekel?" mindenkire mosolygok. ÉS visszamosolyognak.

Ja, anyám pedig a földkerekség legjobb 49 éves nője, két felnőtt gyerekkel...szerintem hozzáállás kérdése az egész.

2009. aug. 23. 15:52
 18/24 A kérdező kommentje:
ez igaz. én is pozitivan állok hozzá, nekem nagyon tetszik ha egy jó nő még anya is! de szerintetek a férfiak úgy viszonyulnak utána szexuálisan, mint egy gyermektelen nőre? tehát a tudat, hogy jó nő, de mégis kijött belőle egy gyerek, mennyire van a fejükben?
2009. aug. 23. 18:21
 19/24 A kérdező kommentje:
remélem nem fogalmaztam nyakatekerten:D
2009. aug. 23. 18:21
 20/24 A kérdező kommentje:
egyébként szülés utánra gondolok, akkor lesz a nő "anya", addig még kismama!
2009. aug. 23. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!