Lehetséges hogy terhes vagyok anyukám azt mondta vettesem el mert nem fogom tudni eltartani a párom keres persze én is még dologzgatom kozben suliba is járok. Én megszeretném tartani. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 17:17
31/39 anonim válasza:
Ülj le. Egyes.
Nyelvtanból :)
Privátban meg ne zaklass..
32/39 anonim válasza:
De gyökér vagy , kedves kérdező, nézz magadba, meglátod gyászos végzeted!
33/39 anonim válasza:
Ki magának bolond, másnak sem lesz okos.
34/39 anonim válasza:
Te kis butus! Dúlnak a hormonjaid,vagy alapból ekkora gyökér vagy? Lesz-e kölyköd?
35/39 anonim válasza:
Jobb, ha az ilyen osztódással sem szaporodik.
36/39 anonim válasza:
de jó fejek vagytok..ha azt írta volna hogy terhes és elveteti, itt kardoskodnátok hogy megöli, meg gyilkosság el ne vetesse...
szép is lenne ha mindenki csak ideális körülményke közé szülne de a világ nem ilyen, sajnos.
kérdező, ha szeretnéd tartsd meg, ha elvetetnéd akkor meg vetesd el - a te tested a te életed a te döntésed.
nem csak gazdag családban nőnek fel értelmes, okos boldog gyerekek. ha szeretnéd tartsd meg. mivel fiatal vagy még simán találhatsz párt...
30N
37/39 anonim válasza:
30N téged sem az eszedért szeretnek... Nem az élethelyzetével van sokaknak baja,hanem a minősíthetetlen stílusával!
38/39 anonim válasza:
Miért bántsátok szegény kérdezőt? Nem értem miért érzik egyesek különbnek magukat másoknál. Kérdező hány éves vagy? Suliból mennyi van még hátra? Van aki segítsen és támogasson? Egy ilyen komoly döntést nem könnyű meghozni, tudom sokan azt mondják á vetesd el majd lesz másik. Mintha egy gyerek csak egy pótolható tárgy lenne. Vagy mondj le rólla és add örökbe, ami nem rossz megoldás leszámítva azt hogy idegen emberek nevelik a te gyerekedet. Azonban vannak olyan helyzetek mikor bármilyen nehéz is de egyik vagy másik döntést sajnos meg kell hozni. Ha nem tudod biztosítani a gyermekednek azt az alapvető dolgot amire szüksége lenne, természetesen az anyai szeretetten kívűl, úgy mint pelenke étel orvoshoz vinni ha beteg, ruhák és egyéb dolgok. Akkor el kell őt engednek, hogy meglegyen az esélye arra, hogy egy boldog családban nőjjön fel. Remélem sikerül jól döntened. Azokkal meg ne foglalkozz akik kötözködnek meg leszólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!