Lehetséges hogy terhes vagyok anyukám azt mondta vettesem el mert nem fogom tudni eltartani a párom keres persze én is még dologzgatom kozben suliba is járok. Én megszeretném tartani. Szerintetek mit tegyek?
szerintem azt tedd, h add örökbe. aztán szedj magadra némi intelligenciát, tanulj, szerezz szakmát, és utána legyen gyereked.
addig meg szedj fog.gátlót, vagy a pasid húzzon gumit.
hihetetlen, h az ilyenek szaporodnak, a normális ember meg kihal... de hát törvényszerű, hiszen normális ember nem akar ilyen idióták közé gyereket szülni.
Aki privátban üzenget:
"ezt ertsuk ugy,hogy ezt a gyereket cskis o csinalta,egyedul,a masik fel nem tehet rola?"
Nyilván kellett hozzá a csávója spermája, szerintem... :)
Ha a kérdezőnek se volt pénze egy kotonra, miből akarja fölnevelni a gyereket??
Nonszensz...
Te szuper-intelligens és agyoniskolázott kérdező
(akinek "becsúszott" a gyerek!!!!!
Gömbölyödő hassal ne állj ki a sarokra, mert még a legutolsó izzadt kamionsofőr sem fog megszoptatni!!!!!!!
Aki priviben üzenget, manuela 13
Ideális kor a gyerekvállaláshoz az általános hetedik! :)))
Ja, anyáddal szoktunk kint dolgozni bogaram... :)))
Hóban-esőben is! :D
Az ilyenek persze rögtön bekapják a legyet, akik meg kb. évek óta vágynak egy kisbabára, azok meg magányosan élik az életüket!
Vajon milyen élete lenne a gyereknek egy ilyen primitív nőszemély mellett, bele sem gondolok.
Sajnálom a leendő gyerekeidet!
Ja, és ha már itt tartunk, az első 10 gyereknek adj ugyanolyan keresztnevet, a vezetékneve mindnek más lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!