Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinél legyen a karácsony?

Rami102 kérdése:

Kinél legyen a karácsony?

Figyelt kérdés
Véleményetekre vagyok kíváncsi. 25 éves vagyok a párom 30.Lehet nem tűnik túl nagy problémának, de nekem rosszul esik és már a karácsonyt sem várom. A párommal élek már 3 éve. A szüleim tőlem távol laknak. Havonta egyszer látogatom őket. Karácsonykor szoktam náluk aludni. Idén megbeszéltük itthon a párommal, hogy 24-én megyünk az ő családjához, este itthon leszünk, 25-én megyünk az én családomhoz és 26-án délelőtt jönnénk haza. Erre ma a párom, közölte, hogy ő nem akar ott aludni nálunk, mert ez neki nem karácsony, ő sokkal szívesebben töltené a 25-e estét is itthon akár a barátaival és velem. Hatalmas vita kerekedett belőle, mert én a karácsonyból nem akarok engedni, egyszer egy évben szeretnék 1estét ott aludni, ráadásul úgy,hogy délután 3 órára érnénk oda. Szerintetek ez igazságos???Egyszerűen nem tudunk kompromisszumot kötni, én úgy gondolom amég nincs gyerekem egy 25. délutánt és egy éjszakát eltöltetnénk ott.....
2012. dec. 16. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradj ott egyedül. Én is lemegyek a szüleimhez tök egyedül 170 km. Sz@r, de ez van. Páromnak nem tetszett, h egyedül kellett lennie, így legközelebb ő is jött. :-DDD
2012. dec. 16. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kedvelik egymást a szüleiddel, de valamiért mégsem akar náluk aludni. Kényszeríteni meg nem kényszerítheted rá. De ő sem téged, hogy ezt az egy estét ne töltsd velük.
2012. dec. 16. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Hadd menjen haza, ezen ne kapjatok össze! :)
2012. dec. 16. 22:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért nem értem a problémát, mert van középút.

24 anyósék

25 a te szüleitek, a párod este visszamegy, te ottalszol

26 együttvagytok

Teljesen megértem a párod, a francnak hiányzik az ottalvás anyóséknál.

2012. dec. 16. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az hogy 24-én az ő szüleinél lesztek az neki ajándék mert mégis az ő családjával töltitek a szent estét, és szerintem te is megérdemelnéd azt hogy 25-én a te szüleidnél legyetek és ott is aludjatok, ebbe szerintem ő sem fog belehalni, gondolom nincsenek rosszba egymással, akkor baj sem lehet belőle. A karácsony az inkább a család ünnepe mint a barátoké. Én eddig nem töltöttem karácsonyt barátokkal igazán egyszer 4 éve voltam ott 26-án az egyik legjobb barátomnál karácsonyozni de ő is inkább család barát mert a szüleink jó barátok.

Mi is a barátnőmmel úgy karácsonyozunk hogy szenteste nálunk az én szüleimnél lesz, itt is alszunk, utána az ő szüleihez megyünk autóval kb 1,5 óra az út amit ki lehet bírni, és 26-án délelőtt hazajövünk, pihenünk egyet és este pedig bátyámék jönnek át hozzánk.

Szerintem teljesen neked van igazad, ha meg a párodnak ezzel problémája van hogy 26-án barátokkal akar karácsonyozni azt is meglehet oldani hogy reggel az első busszal vonattal, vagy mit tudom én mivel hazamentek így szerintem délelőtt már otthon vagytok. Párod tudja ezt de szerintem megfog enyhűlni, lehet kicsit bevan tojva kitudja.

2012. dec. 16. 22:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Hol itt a gond? Nem vagytok összekötve, a te családod elsősorban nem neki fontos, hanem neked. Miért ne mehetnétek külön vissza?
2012. dec. 17. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nemes egyszerűséggel a barátaival akarja tölteni azt az estét.

Lehet,hogy már beszéltek is róla, és nem akarja visszamondani!

Ennyi!

2012. dec. 17. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!