A második férjem egyre jobban ellenségként kezeli a gyermekeimet. Mit tegyek?
Én mindenképpen a gyerekeimet választanám ha már választás elé állított.Mert ezzel a viselkedésével ezt tette.Nekem is van egy gyerekem az első házasságomból,igaz a másodikban is régóta élek már,és vannak közös gyerekeink is,de elhagynám a férjem ha a gyerekemet bármilyen módon bántaná(még ha okkal akkor is,nemhogy ok nélkül),ha engem piszkálna miatta csak akkor is.Mert ezt a gyerekek megérzik,hogy Ő ki nem állhatja Őket.Nagyon nehéz helyzetben vagy,de akkor is a gyerekeid mellett a helyed.Egy ilyen embert pedig nem hiszem,hogy lehet sokáig szeretni,így hamar ki fogsz ábrándulni belőle ezt jó ha tudja.Én meggyűlölném ha a gyerekem ellen lenne,teljesen mindegy hogy nőtt fel milyen a felfogása,hogy szerinte milyennek kellene egy gyereknek lennie.Az én férjemet és engem is teljesen máshogy neveltek fel mint mi a gyerekeinket.Mi meg úgy neveljük őket ahogy mi jónak látjuk,ahogy szerintünk a legjobb NEKIK!!Mégis mit várna tőlük,tehenet kellene fejniük mert Ő ennyi idősen azt csinálta?
Ne csitítgasd a férjed,hanem állj egyértelműen a gyerekeid mellé ahogy az egy jó anya dolga,és add a tudtára egyértelműen,hogy nem kétséges neked kik az életedben az elsők és legfontosabbak ha választani kell!Én azt sem tudnám elviselni ha a férjem nem szeretné a gyerekemet,vagy megkülönböztetné bármilyen módon a közösektől.De ha nem szeretné,mert ezt ugye nem lehet befolyásolni,akkor sem hagynám hogy ebből bármilyen hátránya származzon.Értelmes felnőtt ember tud normálisan gondolkodni,megérti ezt és nem viselkedik így.Főleg azért nem,mert gondolom szeret Téged!???Mégis hogy gondolta a férjed a közös életeteket?Majd eldobod a gyerekeidet miatta?
utolsó
ha nem akart volna gyereket, akkor gondolom a közös baba sem lenne útban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!