Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám melegnek néz! Mit tegyek?

Anyám melegnek néz! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
12 fiú vok !Édesanyám többször is célozgatott rá , h nem vok teljesen heteró ! MIt csináljak ?
2012. dec. 16. 14:19
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%
ne hordj szoknyát
2012. dec. 16. 16:01
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

Állítsd le: anyám elég ebből, nem kell ez. Hihetetlenül káros bármit is ráolvasni egy szülőnek a gyerekre! az is :"fiam, te zseni vagy" még az is - mert esetleg beleszakad, hogy teljesítse- Anyád rosszul áll nevelésismeretből, és amit most nincs idő kifejteni, mert hosszú-ÖNISMERETBŐL!!

Az, hogy "ki vagyok én" - egy életre-szóló megismerési feladatunk. Nem attól függ, ki mit mond rám!

2012. dec. 16. 16:02
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Basszus ez nem normális. Ilyet mondani egy 12 éves gyerekre? Az eszem megáll. Mindenképpen állj a sarkadra!
2012. dec. 16. 16:05
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Csodálkozunk, hogy sok gyerek tizenévesen iszik, cigizik, gyereket csinál/szül, amikor a szülők is ilyen elme roggyantak.

Egyik válaszoló is írja, hogy 12 évesen nem férfias. Te normális vagy? Hány éves vagy? 12 évesen gyerekként, s nem férfiként kell viselkedni.

Nem is csodálkozok hova fajul a világ.

2012. dec. 16. 16:14
 15/25 PcGuru válasza:
Szerintem vigyél oda egy csajt és smárold le elötte :D xd
2012. dec. 16. 16:29
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem mondja , csak célozgat rá .
2012. dec. 16. 17:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten!!!!!!! Az én fiam 9 éves, és még nem láttam lánnyal. Lehet, hogy meleg?

:DDDDDDD

2012. dec. 16. 17:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Szólj neki: Anya, kérlek ne mondj ilyeneket, mert rosszul esik.
2012. dec. 16. 18:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Basszus, hát ebben a korban pont nem foglalkoznak a fiúk a lányokkal! Most van az az időszak, hogy kialakulnak a nagy barátságok, a csajok meg valami fura szerzetek, akik vihognak, nyafognak és nem lehet velük értelmesen beszélni. Az én fiam is 12 éves, és nem csajozik. Néha kap egy-egy szerelmes levelet, időnként hazakísérik egyik-másik lányt csapatostul, de a szexről még gőze sincs. Most akkor meleg?? Főleg, hogy szeret öltözködni (jobban válogat a ruhák közt, mint egy lány, de fiús cuccokat hord) és hosszú hajat növesztett. Nem értem én egyik-másik szülőt.
2012. dec. 16. 20:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Semmit. Hogy ő minek néz téged (vagy mit szeretne belőled faragni!), az az ő gondja, hogy te minek érzed magad, az pedig a te dolgod.

Azt kérdezd meg tőle, hogy attól fél, vagy azt szeretné, hogy meleg legyél (és éles szemmel figyeld a reakcióit!)?

Minden ki fog derülni.

2012. dec. 16. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!