Milyen autót vegyek a lányomnak?
Ha szeretitek az Audit egy TT Coupe, bár nem tudom mennyit szánsz rá. Volkswagenből EOS is szupi!
Mennyi irigy ember van itt!!!!!!!!!!!
tényleg, miért nem inkább lakást vesztek neki? az hosszabb távú befektetés. én is inkább lakást kértem mint autót. nekem nem derogál felszállni a bkv-ra... inkább mint hogy a híd alatt lakjak, mert akkor mér a buszról is lenéznek.. :)
szal ha már ilyen jól megy nektek, akkor kecót vegyél neki ne verdát. azért majd megdolgozik szépen, ugyanúgy, ahogy a nyelvvizsgákért...
A Golf nem rossz, de szerintem elég férfias. Nem ismerem a lányodat, de nekem annyira nem jön be, mondjuk én nagyon nőies meg csajos vagyok. Micra nem tetszik? Vagy a Fiat 500... Szerintem nagyon aranyosak:
És amikor döntesz, akkor úgy dönts, hogy azt nézd, hogy a lányodnak tetszen, de neked. Ez nagyon fontos!!
és a Mini Cooper nem tetszik? Szerintem olyan kis édes:)
Szerintem.:)
:D ha golfot szeretne...
www.netcarshow.com
itt az összes létező autóról találtok képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!