Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen autót vegyek a lányomnak?

Milyen autót vegyek a lányomnak?

Figyelt kérdés
19. születésnapja, 3 felsőfokú nyelvvizsga, és hogy felvették az egyetemre. Ennek az eredményeként szeretnék neki kocsit venni. Mindenképpen új autóról lenne szó, én VW Golfra, vagy Beetle-re gondoltam, elég jól felszerelve.. Ti mit gondoltok?
2009. aug. 22. 15:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
18%
mocskos raj
2009. aug. 22. 20:55
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretitek az Audit egy TT Coupe, bár nem tudom mennyit szánsz rá. Volkswagenből EOS is szupi!

Mennyi irigy ember van itt!!!!!!!!!!!

2009. aug. 22. 21:33
 33/41 anonim ***** válasza:
64%

tényleg, miért nem inkább lakást vesztek neki? az hosszabb távú befektetés. én is inkább lakást kértem mint autót. nekem nem derogál felszállni a bkv-ra... inkább mint hogy a híd alatt lakjak, mert akkor mér a buszról is lenéznek.. :)

szal ha már ilyen jól megy nektek, akkor kecót vegyél neki ne verdát. azért majd megdolgozik szépen, ugyanúgy, ahogy a nyelvvizsgákért...

2009. aug. 22. 22:32
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Beetle hülyén néz ki, nekem nem tetszik. A Golf sokkal vagányabb :) De még a Polo is jó :))
2009. aug. 22. 22:44
 35/41 A kérdező kommentje:
Azért nem veszek lakást, mert annak nincs 4 kereke :) Neki közlekedésre kell. Nem akarok 4,5 milliónál többet költeni a kocsira, max 5öt. Lakása az van, a családi házunknak a második 2 szintje az Ő nevén van, az alsó kettő pedig a miénken. Én Golfra gondolok még mindig. Nem veszek neki Audit, BWM-t sem. Szerintem nem kell felsőkategóriás luxusautó egy fiatal lánynak. Nem vetne rá jó fényt. Szerintem..
2009. aug. 22. 22:46
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

A Golf nem rossz, de szerintem elég férfias. Nem ismerem a lányodat, de nekem annyira nem jön be, mondjuk én nagyon nőies meg csajos vagyok. Micra nem tetszik? Vagy a Fiat 500... Szerintem nagyon aranyosak:

[link]

[link]

És amikor döntesz, akkor úgy dönts, hogy azt nézd, hogy a lányodnak tetszen, de neked. Ez nagyon fontos!!

2009. aug. 22. 22:51
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

nem automata váltós:

[link]

automata, fekete:

[link]

csak azért linkelem, hogy lássatok képeket bőven. Árban sem hiszem, hogy 4M fölött lenne újonnan.

2009. aug. 22. 23:36
 38/41 A kérdező kommentje:
A micra nem tetszik neki azt mondta úgy néz ki mint egy sáska :D Ebből szerintem Golf lesz, ő is azt szeretne.
2009. aug. 23. 14:45
 39/41 anonim ***** válasza:

és a Mini Cooper nem tetszik? Szerintem olyan kis édes:)

Szerintem.:)

2009. aug. 23. 16:22
 40/41 anonim ***** válasza:

:D ha golfot szeretne...

www.netcarshow.com

itt az összes létező autóról találtok képet :)

2009. aug. 23. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!