Milyen autót vegyek a lányomnak?
Attól függ,mióta van jogsija. Nekem kb 5 hónapja (igaz, fiú vagyok), és őszintén szólva egy új autótól "félek". Parázva ülök be néha vezetni, hogy jaj,most mi lesz, ha elkapok egy faágat,stb, pedig nem vagyok béna, sőt, haverom szerint rohadt jól vezetek. Ha már kb egy éve vezet, úgy napi-kétnapi szinten, és úgy gondolod, se neki,se az autónak nem lesz baja, akkor jöhet vmi új. Lánynak én mondjuk egy Micra CC-t vagy 207CC-t vennék, árban szerintem hasonló kategória. Mondjuk sztem inkább puhatold ki, ha ismered a fiúját (ha van neki)/ valamelyik fiú haverját, ők vszeg tudják, milyen autó tetszik neki.
Egyébként grat neki a 3 felsőfokúhoz :) nekem eddig csak 1 felső van, most gyúrok a másodikra
18F
Nő vagyok. nekem a Beetle jönne be jobban, de ez attól is függ milyen típus a lányod. Ha inkább nőies, akkor a Beetle, ha sportosabb, akkor egyértelműen a Golf. :)
Sok szerencsét a választáshoz!
Mennyi pénzbe kerül az, hogy 3 felsőfokúja legyen? Vagy több anyanyelvű ő?
Nekem sajnos egy 3 hetes tanfolyamra sem tudtak befizetni anyumék, ezért csak ámulok,hogy mik vannak a nagyvilágban.
Szerintem, mindenképpen kérdezd meg tőle is, hacsak puhatolózva is, hogy milyet szeretne, mert az autó fontos dolog, sokáig fogja használni és szeretnie kell és kézre kell álljon neki.
bocs az offért.
nekem angolból van a felsőfokúm, suliban csak hatodik osztályig figyeltem oda, onnan már magamtól tanultam filmekből. Ha tényleg érdekel, kezdj el filmeket nézni angol hang - magyar felirattal, belejössz.
témára vissza:
a Volkswagennek vannak most az 1.4-es turbó-kompresszoros motorjai. Fogyasztás-teljesítmény arányban odaverik a dieseleket is, nagyon ajánlják, de rohadt erősek és nyomatékosak. Én voltam az első válaszoló, és tartom magam ahhoz,amiket ott írtam :)
Köszönöm, én is ezt a filmnézős módszerrel tanulok.
Jaj, de jó is lenne, ha mehetnék/ mehettem vóm napi 2 nyelvórára, élvezném nagyon. Persze, nehéz is.
Mindenképpen az a legjobb, ha ő választ. Ha meglepetés lesz, úgy is nagyon örül majd szerintem, ha kis borítékba kap egy házi gyártású kupont, amin rajta van, hogy autóra váltható és a mamával együtti kiválasztásra érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!