Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen autót vegyek a lányomnak?

Milyen autót vegyek a lányomnak?

Figyelt kérdés
19. születésnapja, 3 felsőfokú nyelvvizsga, és hogy felvették az egyetemre. Ennek az eredményeként szeretnék neki kocsit venni. Mindenképpen új autóról lenne szó, én VW Golfra, vagy Beetle-re gondoltam, elég jól felszerelve.. Ti mit gondoltok?
2009. aug. 22. 15:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
76%
az utolsó válaszolónak abszolút igaza van. autót max diplomaosztóra tudnék elképzelni, de a legjobb ha magának keresi meg rá a pénzt.
2009. aug. 22. 18:12
 22/41 anonim ***** válasza:
50%

... tehát savanyú a szőlő. Azért, mert a ti szüleitek ezt nem tehetik meg, miért ne lenne normális? Mi baja lenne ettől a lánynak? Ha 3 felsőfokút összehozott, gondolom, nem turizmus szakra ment, hanem vmi olyan helyre, ahol 400 körül van a felvételi ponthatár. Olyanhoz vagy sok munka kell, vagy zseninek kell lenni.

Ha nektek nem tudtak kocsit venni, ez van, de ne szemeteljétek már tele a kérdést... Nem azt kérdezte, hogy vegyen-e autót,hanem azt,hogy milyet vegyen.

Még mindig tartom magam a Micra CC-hez amúgy. Kicsi, nőies, és vagány is :)

első.

2009. aug. 22. 18:26
 23/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, 1,5 éve már vezet, vezette az én C320-as Mercimet, és a feleségem Audi A3-asát is. Mielőtt még valaki írná, hogy dicsekedni akarok az autókkal elmondom, hogy az A3-asa a feleségemnek 7 éves, a Mercim igaz, 3 hónapos, de előtte én 8 évig egy kombi A4 Avanttal jártam. Szerintem megérdemli a lányom az autót, mert Ő feltételekkel kapja, azt beszéltük régebben, hogy "csak úgy" nem fogok autót alárakni. Tenni kell érte valamit. Ő nyelvvizsgát tett érte, leérettségizett: angol, német ötös, a többi mind négyes. És, igen büszke vagyok rá. Sosem bukott semmiből, Általános iskola végéig mindenből mindig ötös volt, gimiben is végig jó tanuló volt, egyszer volt elsőben hármasa év végén matekból. A témához visszatérve, azt szeretné hogy az autó hófehér legyen, és automata váltós. A többit azt mondta rámbízza, mert biztos hogy örülni fog neki.
2009. aug. 22. 18:35
 24/41 anonim ***** válasza:
55%

18:26: ezt most komolyan csinálod?:D

szerintem már mind megmondtuk, hogy nem savanyú a szőlő, nem azért, talán ha elolvasnád miket írtunk mielőtt pofázol!

400 ponthoz hol kell zseninek lenni áruld már el! és a nyelvvizsga se olyan nagy cucc sajnálom. a mai világban már kinek nincs. az én szüleim megengedhették volna maguknak, hogy kapjak vadiúj kocsit, volt félretéve sok pénz nekem, de inkább dolgozom és abból fogok venni. nem vagyok valami szerencsétlen, hogy mindent a seggem alá kelljen rakni. majd lakásvásárláshoz még jó lesz az a pár millió segítség.

2009. aug. 22. 18:43
 25/41 anonim ***** válasza:
53%

18:43 - tanulj meg olvasni. Vagy sokat kell rá tanulni, vagy zseninek lenni. Egyébként is, ha ez az álláspontod, húzz már a retekbe innen, nem segítesz a kérdés eldöntésében.

Automatát ne vegyél neki. Beszéld meg vele is, úgy csak le fog szokni a kuplunghasználatról, és ha más autóját fogja majd vezetni (megeshet), akkor egy lejtőn felfelé lehetnek belőle gondok :S

első, még mindig

2009. aug. 22. 19:11
 26/41 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. A feleségemnek az A3 amit szokott vezetni az kéziváltós, nekem is az volt az A4 Avant, de már énis automata párti vagyok :)
2009. aug. 22. 19:19
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a kettő közül a Beetle-t javasolom, az sokkal nőcisebb. Nekem tetszik még az 1-es BMW. Egy új Beetle 14.000Eurótól indul, BMW-t pedig kapsz 17.000-től. Szerintem nagyon szépek és sportos is, fehér színben pedig nagyon nőies. A Micra cc tényleg nagyon szép, de én még ajánlanám a Fiat 500-ast. :) Mekkora autó kellene, csak városban használná vagy hosszabb távon is?

2009. aug. 22. 19:25
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

BMW-t ne, drága a szervizelése.

Az tény,hogy az automatás sokkal kényelmesebb. Ennek ellenére én így is azt mondanám, hogy elsőre inkább manuálváltós legyen. Persze, ha a lány tántoríthatatlanul automatát akar, ő autója lesz úgyis...

2009. aug. 22. 19:45
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha fehéret szeretne akkor Golf!!!! Sokkal jobban néz ki fehérben mint a beetle. De az 1-es bmw sem rossz...
2009. aug. 22. 20:19
 30/41 anonim ***** válasza:
47%
Kezdésnek minimum Porschet!
2009. aug. 22. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!