Milyen autót vegyek a lányomnak?
Emberek, savanyú a szőlő?
Miért újdonság, hogy a gyermek nagykorúvá válásakor kap egy autót? Hozzáteszem: ez lenne a természetes és követendő példa. Jó lenne, ha ezt a tanuló gyermekek nagy többsége megkaphatná, mert olyan szülői háttere lenne... De sajnos nem így van. Így akinek sikerült, az dögöljön meg, mert ő megvalósított valamit?
Három nyelvvizsgát sem olyan egyszerű összerakni ám... Persze ha van pénz a taníttatásra, akkor ez is könnyebb. De arról a gyermek tehet, hogy jómódú családban él? Nem hinném, hogy ez PROBLÉMA lenne.
Mint ahogy az sem, hogy egy gyerek 19 éves három nyelvvizsgát tesz le az asztalra és elmegy egyetemre tanulni. Valószínűleg, ha ilyen "problémája" van a kérdezőnek akkor a "kicsi lány" nyugodtan mehetne egyetem helyett plázacicáskodni. Mégis inkább az egyetemet választotta...
Ennyire irigy a magyar ember? El sem hiszem... Inkább örülni kellene annak, hogy van akinek lehetősége van ilyen mértékben támogatni a gyermekét.
Hozzá kell még tennem, hogy láttam én már szegény családból feljövő r.bancot is, és láttam már tisztességes gazdagot is. Úgyhogy ne azzal jöjjön valaki, hogy mert van mit a tejbe aprítani, azért ő már nem is ember. Ez SÁRGA IRIGYSÉG nem több!
17:28-as válaszoló KÉPZELD EL! nekem is volt 3(és útban a 4.) nyelvvizsgám 18éves koromra és MOST FIGYELJ!!! FELVETTEK EGYETEMRE IS! és nem is akárhová.
nem nagy dolog hogy felvettek valakit egyetemre és az se, hogy nyelvvizsgája van. mint sok más gyereknek. ennyi erővel minden kis ötöséért kaphatna kocsit. és minek egyáltalán ÚJ kocsi? első autónak nem szoktak újat és nem is kell. dehát az elkényeztetett πcsának az kell. uhh vazze de sötét emberek vannak. és nem NEM savanyú a szőlő. én megdolgozom az autómért, lakásomért.
Ha én választhatnék, mindenféleképpen a Golfot választanám, de nem tudom milyen típusú a lányod. Ha sportos-vagány akkor golf, ha visszafogottabb-nőiesebb, akkor beetle.
Viszont lehet hogy tényleg nem újat kéne venni, nem a pénz miatt, hanem hogy merje vezetni (bár ez is függ a habitusától). Nekem egy 6 éves autóm lett, de első pár alkalommal amikor beleültem, totál odáig voltam, nehogy valami baja legyen.
Ha tudod puhatold ki, hogy mi a véleménye. De ha megmondod neki, hogy kap egy autót és válasszon, annak is biztos nagyon fog örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!