Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a rossz, mert...

Én vagyok a rossz, mert közbeavatkoztam?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet:

Barátnőm nővérénél ebédeltünk ma. Nyílt titok, hogy otthon nincs minden rendben náluk, de nem gondoltam hogy ennyire súlyos lenne a helyzet.

Az ebéd rendben ment, amíg a csaj sms-t nem kapott. Ekkor a férje teljesen kifordult magából, pár sértés után pedig dührohamot kapott. Végül nekem kellett közbelépnem és mondjuk úgy csúnyán elbántam vele. Ezután elviharzott, mi pedig pár óra múlva elmentünk.

Az igazán érdekes rész pedig most jön, mert a CSAJ felhívott és közölte hogy feljelentést tesznek ellenem testi sértés miatt.

2012. dec. 15. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsónak igaza van. Segíteni kell rajta. Az hogy feljelentéssel fenyeget ne ijesszen meg. Amíg te őt védted (morális és erkölcsi alapon) nem hinném hogy nagy jogi cécóba keverednél.
2012. dec. 16. 09:23
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Nem derül ki abból amit leírtál hogy hogy avatkoztál közbe, mert a válasz attól is függ. Nem való senkit megverni a saját házában. Én úgy gondolom, max a hölgyet védelmezni. Szétválasztani őket stb..finomabb módszerekkel. Ez a nő tűri hogy verjék. Ha akarna kilépne a kapcsolatból de látod, a férjét pártolja így is. Tanulság: mindenki oldja meg a saját dolgát egymás között. Nem szabad közbe avatkozni.
2012. dec. 16. 10:37
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

"Nem való senkit megverni a saját házában."

:D

Ez valami etikett?

2012. dec. 16. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Ha én lennék a barátnőd, büszke lennék rád!

Rengetegszer látni az utcán is, hogy a férfi üti a nőt, mégsem segít senki neki, pedig a földön rugdossa már.

Én, mint nő, nem mernék beleavatkozni, de szörnyűnek találom, mikor így megvernek egy nőt, MINDEGY miért.

Szerintem megijedt a barátnőd nővére és behódolt neki újra. Én felhívnám őt, hogy találkozzon veled és a barátnőddel, szigorúan hármasban és próbálnám észhez téríteni. A barátnődnek erőteljesebben kellene fellépni, hogy leveszitek róla a kezeteket, ha nem hagyja ezt abba, mert erre nincs szükségetek, csak azért, mert képtelen belátni milyen életet él és legfőképp kivel.

2012. dec. 16. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Valami lepontozó troll járt erre -.-"
2012. dec. 16. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!