Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a rossz, mert...

Én vagyok a rossz, mert közbeavatkoztam?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet:

Barátnőm nővérénél ebédeltünk ma. Nyílt titok, hogy otthon nincs minden rendben náluk, de nem gondoltam hogy ennyire súlyos lenne a helyzet.

Az ebéd rendben ment, amíg a csaj sms-t nem kapott. Ekkor a férje teljesen kifordult magából, pár sértés után pedig dührohamot kapott. Végül nekem kellett közbelépnem és mondjuk úgy csúnyán elbántam vele. Ezután elviharzott, mi pedig pár óra múlva elmentünk.

Az igazán érdekes rész pedig most jön, mert a CSAJ felhívott és közölte hogy feljelentést tesznek ellenem testi sértés miatt.

2012. dec. 15. 23:42
1 2
 1/15 anonim válasza:
94%
Hát mondjuk azt hogy "kissé" szar helyzetbe kerültél mert jót akartál. Részben azt hiszem jól tetted hogy közbeavatkoztál,de ha jobban belegondolunk jogosan tesznek feljelentést, hiszen elbántál vele. Mondjuk a csaj helyébe a férjemet jelenteném fel mert a leírtak alapján nem az első eset volt a dühkitörés.
2012. dec. 15. 23:47
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Megvédted a csajt, és ezért feljelent.

Komolyan vannak akik meg is érdemlik, hogy megverjék.

2012. dec. 15. 23:52
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem, miért nem volt elég lefogni?

A "csúnyán elbántam vele" kifejezésről nekem az jön le hogy sz.rrá verted (de javíts ki ha tévedek)

Vannak ilyen bolond párok. Annak ellenére, hogy durván balhéznak, valami mégiscsak együtt tartja őket.

Érted, ölik egymást, de azt nem viselik el hogy valaki más bántsa a párjukat.

Az ilyen dolgokba nem érdemes beleavatkozni, mert az ember megütheti a bokáját.

2012. dec. 15. 23:56
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
így jár aki olyanba avatkozik amihez semmi köze
2012. dec. 15. 23:59
 5/15 A kérdező kommentje:

# 4

Igazad van, hagynom kellett volna míg eltöri néhány bordáját, és átvehettem volna a férj helyét míg új erőre kap.

2012. dec. 16. 00:04
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

Hiába csak megvédeni akartad a csajt, azon az áron sose tedd, hogy te kerülsz bajba. Akár egy legyintésnek szánt pofon is sikerülhet úgy, hogy súlyosan megsérül az illető, vagy elveszti az egyensúlyát, ahogy el akar húzódni az ütés elől, és olyan szerencsétlenül esik, hogy belehal, mert beveri a fejét valahova.

Szóval nem jól tetted, hogy megütötted a pacákot.

Az a csaj meg nagyon buta nő, de hát nincs is min csodálkozni, aki együtt van egy ilyen állattal, az meg is érdemli. Ha így jó neki, akkor az lenne a csoda, ha téged pártolna, persze hogy a pasija oldalára áll, ha egyszer szereti, ha úgy bánnak vele, mint egy lábtörlővel.

2012. dec. 16. 00:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a férje megfenyegette a csajt, hogy ha nem jelent fel, bántani fogja?
2012. dec. 16. 00:27
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Annyira érdekes, hogy itt mindenki önjelölt pszichológus, és lazán osztogatja az Asperger-szindróma meg a Pán Péter-szindróma diagnózisát, és egy olyan hétköznapi dolognak nem tudnak utána nézni, mint a bántalmazott nők lelkivilága, Stockholm-szindróma. Csak rávágjátok, hogy megérdemli.
2012. dec. 16. 01:17
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
A bántalmazott emberek (jelen esetben a nő) lelki felépítése nagyon nem egészséges. Mire egy kapcsolatban eljutnak odaáig, hogy az egyik veri a másikat az egy hosszú folyamat része, ami alatt minden, de tényleg minden önbizalmát elveszti és képtelen egyedül cselekedni. Az, hogy megfenyegetett történhetett azért is, mert a pasija őt fenyegette meg. Ha érdekel titeket ennek az embernek a sorsa, akkor segítsetek rajta, először sok beszélgetéssel, később a költöztetéssel. Ép lelkivilágú ember nem maradna egy állat mellet, ebből látszik, hogy segítségre szorul.
2012. dec. 16. 08:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Áruld már el, mit jelent az, hogy csúnyán elbántál vele?
2012. dec. 16. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!