Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha az új párotok...

Mit tennétek, ha az új párotok volt felesége (van közös gyerekük) utálna? És a gyereken át szívatná ezért a párotokat. Szakítanátok?

Figyelt kérdés

Régóta ismerem a nőt, utál, ez elég kölcsönös, bár én sosem bántottam. Az új párommal pár hete randizgatunk, már találkoztam a kislányával, de az ex rájött, hogy ki is az "új nő" valójában. Most azzal szívatja a párom, hogy tényleg csak kéthetente láthatja a kislányt, míg eddig gyakrabban engedte, bármikor elvihette.

Látom, hogy bántja, és őrlődik közöttünk. Könnyítsem meg neki és szakítsak? vagy várjak, hogy az anya beleun (bár nem tudom).

2012. dec. 15. 17:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Félreérted a helyzetet, de nem baj :)

A kérdést úgy tettem fel hogy könnyítsem e meg neki és szakítsak?

Vagy várjak (én is, mint ő) hátha megunja az anya, hogy ezzel szivatgat.

2012. dec. 15. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Igy van, szó szerint ezt irtad és ez számomra annyit jelent akárhogy forgatom hogy ez a te döntésed lenne.

De itt nem erről van szó, ez a döntés a te fejed felett zajlik és tőled független, neked ez eszedbe sem jutott volna ha a pasi ezt nem pedzegetné egy ideje.

2012. dec. 15. 18:26
 13/17 anonim ***** válasza:

12.

A férfinek jutott eszébe, aki hezitál és őrlődik, míg a Kérdező, emiatt azon gondolkodik, hogy meglépje-e azt a lépést, amit a másik fél már emlegetett.

:)

2012. dec. 15. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:

"aki hezitál és őrlődik"

Katt-katt-katt..... férfi aki hezitál és őrlődik? Ez egy Danielle Steel regényből van?

2012. dec. 15. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem a Kérdező miatt. A gyerek miatt. Ha ez felmerült benne, neki nyilván fájópont, amit az ex csinál. Tehát köze nincs a válaszomnak a csöpögős, romantikus románcokhoz.
2012. dec. 15. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát dehogyis nincs, ezt szeretnétek beleképzelni, nektek igy lenne kezelhető a helyzet (és izgalmas).

Mi van a gyerekkel? Semmi nincs vele. A szülei elváltak, apunak van egy új ismerőse. Ilyen nincs még egy a világon?

Apukának olyan nőt kell választania aki anyunak megfelel?

Na, hogyan kell azt csinálni, meséljétek el.

Semmilyen Danielle Steel sztori nincs itt, a pasi nem akarja a nőt már vagy már annyira nem. Ez a válasz, nincs más.

Szerinted van férfi akit érdekel mit akar a volt feleség. Micsoda? Nem kedveli az új csajomat? Annál inkább, végre bosszulhatok kicsit. A kérdezőn még ez sem segit, a pasi nem akarja, ennyi.

2012. dec. 15. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:

10 éves gyereket, egy ilyen helyzetben, és így tenni, az nem anya, nem ember.

De, neked kérdező:

Hamarosan vége lesz a kapcsolatodnak, mert az új társad egy gyenge ember és ki fog szállni, bár mennyire is szeretnél vele együttmaradni. Ugyanis ezt egy erős karakán emberrel szemben az exnej nem merné megtenni.

2012. dec. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!