Kit nehezebb elengednetek? A párotokat vagy a családtagjaitokat?
Mondjuk egy hónapra elmegy az illető máshova dolgozni vagy neked kell elutaznod mert soksok kilométerre tanulsz, és csak havonta jársz haza szituációkra gondolok. Főként azoknak szól, akinek van normális párkapcsolata és családja is, de olyanok véleménye is érdekel, aki csak bele tudja magát képzelni..:)
Én a családomtól válok meg nehezebben, páromtól könnyebben, pedig nagyon szeretem.
lazán eleresztek bárkit.
az emberek jönnek-mennek az életünkben ahogy nekik tetszik és ez ellen max. annyit tehetünk hogy kizárjuk őket a legmélyebb dolgokból, hogyha lelépnek, ne okozzanak túl nagy fájdalmat.
Első..félig meddig igazad van:) nem velük élek, mert havonta egyszer jövök haza 1 napra, de valóban nagyon kötődöm. 21 éves vagyok:)
Köszönöm mindenki válaszát:)
A kérdést egy mai jelenet inspirálta, ahol nagyon nehéz búcsút vett egy családapa a feleségétől és a fiától. És bár csak néző voltam, kíváncsivá tett:)
21 éves voltam, mikor elköltöztem a szüleimtől, 22 voltam, mikor még messzebbre költöztem, és sokszor fennállt, hogy csak havi egy-két alkalommal találkoztunk. Ez most is így van. Idővel kirepülünk a fészekből, ez szerintem az élet velejárója.
Most már a barátomat hiányolnám inkább, vele élek, vele alszom el... stb. Tíz éve viszont még biztos a szüleimet hiányoltam volna jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!