Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Sürgős!

Mit csináljak? Sürgős!

Figyelt kérdés

apukámék hívtak ki ma,és azt akarták,hogy ott is aludjak.de tudni kell,hogy az élettársamat gyűlölik.ő viszont most van csak itthon egy pár napot,mert hétköznap dolgozik.ő engedne,de tudom,hogy rosszul esne neki,ha ott aludnék.

nekem meg se ő miatta se amiatt,hogy apuék arról akarnak beszélni,hogy el akarják adni a házat,amit én nem szeretnék és arról akartak beszélni.ez most derült ki telefonban.azt mondtam nekik,hogy nincs pénzem,hogy kimenjek...meg minden.már szinte terrorba érzem magam emiatt a dolog miatt.mert tudom,ha kimegyek akkor rossz érzéseket fognak bennem kelteni,hogy miattam kell eladni és hogy költözzek vissza....mit tegyek?gyors válaszokat várok!köszi előre is!

2009. aug. 22. 11:26
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
jah és legutóbb mikor kint voltam pár napja,anya adott egy 500-ast,hogy legyen nálam.most meg kérdezte,hogy abból nem e tudok kimenni,de annál többe kerül a busz.
2009. aug. 22. 11:28
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hű, nekem kicsit ez zavaros, ahogy leírtad. Szóval vannak a szüleid, akik el akarják adni a házukat. Miért kellene miattad eladniuk? Miért kell eladniuk? Ha el kell adni, akkor el kell, valószínűleg nem jó kedvükből döntenek így. Hány éves vagy? Miért élsz külön? Milyen kapcsolatban vagy a szüleiddel?
2009. aug. 22. 11:35
 3/22 anonim ***** válasza:

Bocs, de tökéletesen érthetetlen az egész sztori, szó van valami házeladásról, meg hogy a szüleid utálják ez élettársad, valami visszaköltözésről is írtál, meg hogy neked most rossz ez az egész...

"nekem meg se ő miatta se amiatt,hogy apuék arról akarnak beszélni,hogy el akarják adni a házat,amit én nem szeretnék és arról akartak beszélni"

Ebben a mondatban pl. nincs állítmány, így nem tudni, ki mit csinált...

Kérlek, fejtsd ki bővebben a dolgot, és nem lenne baj, ha nagy betűket is használnál, legalább hogy a mondatatárok tiszták legyenek...

2009. aug. 22. 11:36
 4/22 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember vagy, ugye?

Jogod van dönteni!

Ha nem akarsz vissza költözni, akkor ne költözz vissza!

2009. aug. 22. 11:36
 5/22 A kérdező kommentje:
szóval azért kell eladni,mert nem tudják fent tartani. én 21 éves vagyok majdnem másfél éve elköltöztem,mert volt egy nagy családi cirkusz és megvertek.és ha én nem költözök vissza,akkor el kell adni.gyűlölik a barátomat,állandóan olyanokat mondanak,sírok állandóan....
2009. aug. 22. 11:38
 6/22 A kérdező kommentje:
én most jó viszonyba vagyok velük,de nem bírom a bántásokat.
2009. aug. 22. 11:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, így már tiszta. Szerintem ne költözz vissza. Ha a szüleid a verésig is elmennek, akkor nem érdemlik meg, hogy velük lakj, a házzal meg csináljanak, amit csak akarnak...
2009. aug. 22. 11:40
 8/22 A kérdező kommentje:
bocsi a gubancokért,ideges vagyok azért írtam el.
2009. aug. 22. 11:40
 9/22 A kérdező kommentje:
de a mai nappal mit tegyek?
2009. aug. 22. 11:41
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell ezt veled megbeszélniük? Felnőtt emberek, eladják és kész. Neked is jobb lesz így, hiába nem akarod eladni. Miért nem akarod?
2009. aug. 22. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!