Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Sürgős!

Mit csináljak? Sürgős!

Figyelt kérdés

apukámék hívtak ki ma,és azt akarták,hogy ott is aludjak.de tudni kell,hogy az élettársamat gyűlölik.ő viszont most van csak itthon egy pár napot,mert hétköznap dolgozik.ő engedne,de tudom,hogy rosszul esne neki,ha ott aludnék.

nekem meg se ő miatta se amiatt,hogy apuék arról akarnak beszélni,hogy el akarják adni a házat,amit én nem szeretnék és arról akartak beszélni.ez most derült ki telefonban.azt mondtam nekik,hogy nincs pénzem,hogy kimenjek...meg minden.már szinte terrorba érzem magam emiatt a dolog miatt.mert tudom,ha kimegyek akkor rossz érzéseket fognak bennem kelteni,hogy miattam kell eladni és hogy költözzek vissza....mit tegyek?gyors válaszokat várok!köszi előre is!

2009. aug. 22. 11:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
azért akarnak velem beszélni,hogy meggyőzzenek,költözzek vissza.
2009. aug. 22. 14:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Volt már olyan, hogy olyasmivel próbálkoztál, hogy ,,csak a párom jelenlétében megyek ki'' és ,,csak az ő egyetértésével döntök''? Ha igen, működött-e ez?

Talán azért is jó lenne, ha ki tudnád piheni Magdat, mert akkor tovább tudsz tanulni, jó szakmád lesz, és akkor öt év múlva már lesz erőd, háttered segíteni a beteg szülőket.

Ha most azonnal visszerántanak, akkor esetleg elpárolog az erőd a hosszú évek során, és végső soron éppen szüleid járnak rosszul, mert öregségükre nem lesz erőd, háttered segíteni őket.

Persze mindezt én nem tudom, tévedhetek, ez olyan dolog, amit át kell gondolni. Mondtad, hogy még a kiköltözés gondolatától is menekülsz, félsz, ezért gondolom, hogy ennek lehet valami oka, és ha visszaköltöznél, akkor lassanként elpárologna az erőd, ez meg végső soron a szüleidnek sem lesz jó. Lehet, hogy meg kell védened őket saját maguk ellenében, a jövőre gondolva?

Van valamihez érzéked, tehetséged? Szeretnél továbbtanulni? Van kedvenc érdeklődésed, területed? Van olyan szakma, amire vágyakozva gondolsz? Ha igen, akkor remélem, sikerül erőt gyűjteni hozzá. Addig jó lenne szerintem, ha lenne nyugalmad, pihenésed.

2009. aug. 22. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!