Most, vagy a 90-es években volt a gyerekenek jobb gyerekkoruk?
"többségük nem is tud játszani,csak nyúzza a szüleit az újabbnál újabb gagyi játékokért"
Ez nagyon igaz!
Unokahúgom ugyanilyen, szegény!
Nyafog egy hülye játékért, amivel SEMMIT nem lehet játszani, mert csak egy gagyi figura, de ezrekbe kerül.
Van ami tízezrekbe, azzal se lehet semmit csinálni, mert nem baba, akit öltöztetni lehetne, vagy altatni, vagy ovisat játszani vele, csak egy figura, kis bisz-b.asz, sokszor azt se tudom, mi lenne, egér, vagy kutya, vagy micsoda.
OK, megvan!
1-2 napig nézegeti, aztán el van rakva, kinézi a következőt, aztán azt várja, hogy mikor kapja meg.
Játszani abszolút nem tud, a Tv-t nézi, hogy mit vetessen meg, meg a katalógusokat.
még szép, hogy a 90es évek! :)
87ben születtem, mi még jártunk játszóra, és nem visongatni meg üvölteni mint a fába szorult féreg. mert a legtöbb mai gyerek ezt csinálja (játszótérre néz az ablakunk, tudom miről beszélek...)
szóval mi bringáztunk, bunkert építettünk, mászókáztunk, fociztunk, amikor csak lehetett. télen volt szánkópálya :)
tiszteltük a tanárokat, még a hátuk mögött sem hülyéztük le őket, nem hogy szembe krvaanyázzunk.... (OMG)
sajnálom a mostani gyerekeket. TV, DVD, számítógépes játékok, minden vacak bábu beszél vagy énekel, semmi fantázia nincs bennük. agresszívak, a boltban nekem jönnek, mert nem maguk elé néznek, csak rohannak mint a veszett egér.
minden ilyen alkalommal megfogadom, h ha belegebedek is, de nekem normális, a mai átlagtól eltérő neveltetést fog kapni a gyerekem. a saját életemet könnyítem meg vele, ha nem hagyom elkanászodni. csak ezt a mai szülők nem látják be. pedig ők még az enyémhez hasonló nevelést kaptak, de útközben elfelejtették...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!