Most, vagy a 90-es években volt a gyerekenek jobb gyerekkoruk?
Pl. ez a kérdés is és a sok ne szülj még válasz, csoda, hogy ilyenek a gyerekek? Mindig csak ők, véletlen se sérüljenek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Amúgy kedves emberek, hiába pontoztok le, csak nyissátok ki végre a szemeteket: ez a valóság!
Nem lehet megmaradni a villamoson, mert üvöltenek a kölykök, mint a sakál, nyúzzák a szüleiket, telhetetlenek, beképzeltek, fellökik az embert... ez van, sajnálom. ;)
Amikor én voltam gyerek tisztelnem kellett másokat, megvárni míg le, vagy felszállnak, ha előttem álltak, nem neki menni és átpréselni magam a másikon...
És "csak" 23 vagyok...
a 90-es évek egy nagyság rendekkel élhetőbb kor volt, utánozhatatlanul letűnt, emberibb társadalom, közvetlenebb szocializáció volt a mérce. Amúgy a magyarok akkor is pont olyan s*gghülyék voltak mint akkor, és tévedés azt hinni hogy nem voltak matt alkeszek 10-en évesen már akkor is, vagy nem téptek be a fos tivornyázás alatt, vagy nem volt ennyi méreten aluli ribanc mint manapság.
Csak ez a f@szság kretének menedéke net akkor még nem adott akkora nyilvánosságot neki, ésa média nem volt egy idegenkézen játszó népbutító rakat gané.
Egyet kell értsek, a mai gyerekek elviselhetetlenek. Nem csak ők, hanem az anyjuk is. Azok főleg.
Erről egyébként nem ők tehetnek. Fogalmuk sincs mi a család,mert van X féltestvére, akkor a másik szülője felől is van féltestvére, meg olyan testvére akihez semmiféle vérségi kapcsolat nem köti, csak valaki hozta a kapcsolatba.
Én nem tudnék így élni és leköptem volna anyámat, ha ilyet tesz :S
A másik tényleg, hogy nincs normális közösség, ahová eljárkálnak.
A külső megint egy probléma. Miért kell egy 12 évesnek 23-nak látszani?? Talpig vakolatban.. Én is ezt akartam gyerekként, de nekem ez tilos volt és most nagyon is megértem.
Mások most a gyerekek.
Én a 80-as években születtem, százszor jobb volt akkor.
Nővérem már "modern anya", ő azt vallja, hogy haladni kell a korral, az ő lányát jóformán a DVD nevelte fel, most meg már 7 évesen a számítógép elé van ültetve, sose játszottak vele.
Tiszta lelkibeteg a kislány, nincs és nem is volt gyerekkora, játszani sem tud, nem tudja elfoglalni magát, csak nyafog, fetreng, ki-be járkál.
Testvérem szerint ilyenek a "mai gyerekek".
Hát, No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!