Mi a véleményetek a Ramóna, a Regina és a Szonya nevekről?
Ezek mennyire számítanak különlegesnek?
Ha választani kellene egyet,akkor nektek hangzásra melyik tetszik a legjobban?
> Ha választani kellene egyet,akkor nektek hangzásra
> melyik tetszik a legjobban?
Egyértelműen a Regina. :)
Nekem a Ramóna tetszik, és a Rami is aranyos szerintem egy kislánynak, a Szonja nem hangzik rosszul, csak ismertem egy kutyát akinek ez volt a neve, ne érts félre nem sértésnek szánom, csak ezután nem adnám a saját gyerekemnek. A Regina nem tetszik, de nem tudom megmondani miért.
A Ramóna nem különleges, ismerek vagy ötöt-hatot, de Szonját, és Reginát egyet sem.
Nekem egyik sem tetszik. Sajnos emberi tulajdonság, hogy ha ismersz valakit, és rosszban vagy vele, a nevét nem nagyon szereted, ezért a Ramónát és Reginát nem bírom kedvelni sem...
A Szonja olyan furcsa nekem. Igazából semleges a hangzása. Elég ritka név szerintem Magyarországon.
Nekem ezek közül talán a Szonja tetszik a leginkább, bár én ezt sem adnám a gyerekemnek, de nem rossz.
A Ramónáról egy korosodó, testes hölgy jut eszembe, aki szappanoperákat néz és bonbont töm magába eközben (nem tudom, ez honnan a fenéből jött nekem), Reginát meg egyet ismerek, hát egy elég fura figura, már csak emiatt sem adnám a gyerekemnek ezt a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!