Mi a véleményetek a Barbara és a Bori nevekről?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 17:11
1/27 anonim válasza:
Eddig akárhány Barbit ismertem,az mind idegesítő volt és egoista,ezért nincs túl nagy véleményem erről a névről.A Boriról meg Borinéni jut az eszembeXD
2/27 anonim válasza:
A Barbara ok,a Bori nekem nagyon nem tetszik.
3/27 anonim válasza:
A Bori egyáltalán nem tetszik. A Barbara tetszik, bár eddig a Barbara ismerőseim olyan beképzeltek voltak..De maga a név az tetszik!
4/27 anonim válasza:
Nekem egyik név sem tetszik. A Bori nekem egy bocira emlékeztet (bocsi... :$),a Barbiról pedig nekem is csak nagyképű,öntelt és elkényeztetett p.csák jutnak eszembe,annyira unszimpatikus név,és nem is tartom divatosnak. Különben sem tudnám elviselni,ha valaki Borikának vagy Barbikának hívná a kislányomat.
5/27 anonim válasza:
Pont, ahogy az előttem levők írták.
A Bori abszolút nem jön be, a Barbaráról pedig nekem is egy elkényeztett rib*nc jut eszembe. Legalábbis eddig 2 Barbara nevű ismerősömből 2 az volt.
6/27 anonim válasza:
Boriról öreg nénik jutnak eszembe.
Barbara... elmegy, bár nem tetszik a hangzása. Túl sok benne a r betű.
8/27 A kérdező kommentje:
Huhh, nem gondoltam hogy a Bori ennyire nem népszerű, nekem tetszett :(
Senki nem ismer normális Barbarákat ezek szerint?
Köszi a véleményeket, még jöhetnek válaszok!
2012. aug. 20. 17:39
9/27 anonim válasza:
Én 2 Barbit ismerek, egyikük sem beképzelt, de a névvel sincs bajom... a Boriról pedig nekem egy bárány jut az eszembe. :D
10/27 anonim válasza:
de én két normális Barbarát is ismerek,meg egyet,akire illik az eddigi jellemzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!