Magyar vagyok és Cigánnyal járok. Anyumékkal mi legyen?
Én megismertem egy csodálatos roma férfit, akinek előző barátnője egy egyetemi tanárnő volt. Amúgy gazdag pasi, intelligens, cipőgyár tulajdonos, nem egy verekedős-lopós bagázs része. Udvarolt egy ideig, anya is tudott róla, nem örült neki, de már 28 éves voltam, nem egy elvakult szerelem kezdete volt, láttam és tudtam miről szól a dolog. Volt benne izgalom, de azt azért éreztem, mert más volt, mint a többi férfi, bizonyított, dolgozott nagyon sokat, merészen befektetett és sikerei voltak. Épp emiatt lett önző, kihasznált lassan mindenkit aki körülötte volt, hála Istennek ezt hamar észrevettem, 2 hónap udvarlás után konzervatív beszélgetés és tényfeltárás után búcsút intettünk egymásnak. Akkor eldöntöttem, soha többé!
Kislányom van, 1 éves, de ha megtudom, hogy egy romával jár, megismerem a srácot és eltanácsolom. Nagyon sajnálom, a szüleidre kell hallgass, nem azért tanítattnak, nevelnek, hogy majd neki add a pénzed.
9.Válaszoló vagyok
A 16.és a 18.válaszolónak mondom.:
Én MAGYAR vagyok,a családunkban senki nemvolt roma!
Én azért védem őket mert kicsi korom óta a legjobb barátaim romák !!
És mindig megvédtek,ahogy már mondtam hogy megakartak erőszakolni,akkor is.
És magyarok akartak megerőszakolni!
Igen vannak olyanok akiktől félni kell ,de nem mind egyforma!
És azért meg nem kell lenézni mert 15 éves vagyok, érettebb vagyok a koromnál (mindenki ezt állítja aki ismer)és több eszem van,mint jó pár huszonévesnek!
Van egy ismerősünk is aki 50 éves magyar nő,és 28 éve egy roma származású férfival él együtt,nagyon szeretik egymást nagyon boldogak és eddig nemvolt semmibaj köztük!
Különben sem tehetnek róla a romák hogy annak születtek !
És most finoman fogalmaztam,mert ha le írtam volna azt ami a szívemen van,kitiltottak volna a gyakori kérdésekről.
Pedig kedves,és "értelmes" utolsó hozzászóló,engem is inkább
erőszakolnának meg magyarok,és hagynának életben,mint hogy roma férfiak tennék ezt velem!!! http://www.youtube.com/watch?v=eyX8iXUL2jQ
Megkínozni,és megcsonkítani.
Megint a 15 éves lány vagyok.
Én többet ide nem fogok írni,mivel csak felidegesitem magam a sok *...... rasszistán és már nem bírom tovább tartani magam.
Jaj és tartom tovább a véleményem.
ma 21:02
nem vagyok rasszista,vannak roma férfi ismerőseim,de látom hogy a nőkkel hogy bánnak
van a szomszédban egy roma csávó,az asszony mellett k.rvázik,a nő egyszer rosszul lett,felhívta a férjét,pont a nőnél volt,neki nincs kocsija,hazajött,és a haját a kezére csavarta,úgy ütötte a nőt ököllel,amiért a szeretőjénél,bacás közben zavarta.......náluk ez normális,nálunk brutális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!