Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyar vagyok és Cigánnyal...

Magyar vagyok és Cigánnyal járok. Anyumékkal mi legyen?

Figyelt kérdés
nemrég összejöttem egy c..vel de ő nem olyan mint a többi, látom rajta h ő nem arra megy h lefektessen meg semmi:) De viszont anyaumék már azon is paráztak hogy egyzser hazakisért..Színjeles tanuló vagyok, és nem tehetek róla, hogy ő kell nekem. Szerintetek anyumékkal mit tegyek? Biztos eltiltanak ha elmondom nekik..
2012. dec. 14. 18:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem is romával jött össze,és mi is féltettük,illetve elleneztük a kapcsolatát,nem volt kötelező szeretnünk a csávót,mint ahogy sem volt kötelező hogy az éjszaka közepén

érte menjünk,mert szétverte az orrát,és bugyogott belőle a vér!

Ő is udvariasnak,intelligensnek mutatta magát,és rendőr volt.A nővérem meg már akkor lejáratta magát előttem,mikor visszavonta a feljelentést,és együtt maradt vele!

Amúgy egyetlen egyszer volt roma barátom,de én az első pofon után otthagytam,amit szerinte azért kaptam,mert ránéztem egy másik csávóra.

2012. dec. 14. 20:38
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem a szüleidet.

Én is félteném a lányomat.

Szerintem ne várj tőlük nagy megértést.

Nem vagyok rasszista, de akkor is más kultúra és sajnos nem a legszebb, legjobb.

2012. dec. 14. 20:45
 23/41 anonim ***** válasza:
91%

Ne lepődj meg majd, ha összever, megerőszakol, vagy elad szajhának. A vérében van a rombolás, a lopás, a verekedés, a nő, és gyerekirtás. Javaslom, addig hagyd ott, amíg nem piszkít beléd.

A cigányok meg húzzanak el cigányiába. Jah, hogy olyan persze nincs, mert egy hontalan, parazita mind.

2012. dec. 14. 21:23
 24/41 anonim ***** válasza:
96%

Fujj, dobod el! Nem neked való! Óriási hiba...

A vér benne van, gondolkozz már egy kicsit, ne légy ennyire buta.

2012. dec. 14. 21:47
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

A romaság más kultúra.

Nem a "vérében" van, ha máshogy nevelték volna, magyarok között nőtt volna fel, akkor nem mondanám ezt, de anyukádéknak igaza lenne, ha nem örülnének.

A cigányoknál a nő másodrendű, sőt sokadrendű lény.

Nem egyenlőnek nézik a nőt, hanem alárendeltnek, házvezetőnőnek, szeretőnek, gyerek-nevelőnek, de nem TÁRS-nak.

Ilyen a kultúrájuk, nagyon sok cigány nő szenved ettől, hogy ilyen a férje.

2012. dec. 15. 00:13
 26/41 anonim ***** válasza:
82%

Dobd ki, nem egy lány ismerősöm van, aki hasonlóan rasszistázott meg játszotta az értelmiségit aztán a vége az lett, h megmegerőszakolta a fiú családja egy szabaduló bulin.

A másik ismerősömet meg prostitúcióra akarták kényszeríteni.

2012. dec. 15. 05:32
 27/41 anonim ***** válasza:
92%

te hülye vagy hugi, hogy ilyennel mocskolod be a testedet, hány éves vagy basod, hogy ennyire naiv beszűkült gondolataid vannak?

Ha peched van akkor idő előtt fel is csinál gyorsan, mind erre hajt aztán úgy köt magához, közben szaporítja a csótány fajtáját.

Engem is megkörnyékezett jópár cigány k*rva, valamiért bejön nekik a szőke kocka fejem, nyilván jó volna nekik a vérfrissítés, mindet elküldtem a büdös francba, nem érek én ilyenhez még ha a leghamvasabb búrája is van.

2012. dec. 15. 08:36
 28/41 anonim ***** válasza:
93%

"Anyumékkal mi legyen?"

Áldozd fel őket a szárnyas macskaistennek...

2012. dec. 15. 09:20
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

100%ig megértem a szüleidet,én sem nézném jó szemmel!!!

A romák értenek ahhoz,hogy magukhoz édesgessenek,

mert benne van a vérükben az udvarlás,meg az hogy hogyan kell a szelet csapni egy nőnek,na de ha már magához láncolt,megkapott,megnézheted magad!

Nem kell feltétlenül,hogy kövesse a hagyományokat,alapjáraton olyanok,hogy nőnek semmit,kuss van,ő meg azt csinál,amit akar!

Mind mondtam a nővérem is romával van együtt,de már nem beszélünk vele,mert hiába tiltottuk,ment hozzá,de panaszkodni azt persze tud.....

Azt mondta,hogy a csávó rokonai eljönnek,megfőz,kiszolgálja őket,de ő még véletlenül sem ülhet le közéjük enni,hiszen ő magyar,neki csak a felszolgáló szerep jut,aztán a maradékból ő is ehet.

Ha valami sós,nem jó,akkor elvárják hogy a pasi mindenki előtt kigúnyolja a nőt,ha esetleg saller is elcsattan,csak helyeselnek,náluk keveset ér a nő,még ha roma nőt ver a roma csávó,abba se szólnak bele,mert náluk nem szokás,nem hogy egy magyar lánynál,majd a magyart védik!!!

Ugyan már!

Most még jössz majd azzal(0 tapasztalattal),hogy minden jó,és szép!

Aha!

Nálunk is így kezdődött!

2012. dec. 15. 11:32
 30/41 anonim ***** válasza:
91%
Meg h egy roma csávóra féltékenykedsz,és van okod,nem is kevés nem az van,hogy "jaj nincs okod drágám",jól összever,amiért te nő létedre meg mered neki szabni hogy mit csináljon!!
2012. dec. 15. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!