Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek "kitartott" nő...

Szerintetek "kitartott" nő szerepkörben élek? Kicsit fura érzésem van a helyzettel kapcsolatban, nem tudom nem e "gáz"?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt valakivel, nem olyan komoly a kapcsolat, nem akarunk összeköltözni, családot alapítani. Most jól elvagyunk, aztán majd alakul úgy ahogy. 2 hónappal az első randi után mondták fel az albérletemet, azt mondta költözzek a lakásába, de albérleti díjat nem fogad el azóta sem. A rezsit természetesen fizetem. Emellett ha megyünk valahova mindig ő fizet, vagy meghív hétvégére valahova akkor sem hagyja hogy álljam a részemet. Eddig nem voltam ilyen helyzetben, mindig ugyanolyan "rangú" voltam egy kapcsolatban. Talán egy házasságban ez mind elfogadható, de így egy lazább kapcsolatban nem tudom.

2012. dec. 14. 09:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A félreértések elkerülése miatt:

- Természetesen nem foglalt

- Harmincon mindketten túl vagyunk. Én a elején, ő a közepén

- Nélküle is el tudnám tartani magam.

- Nem él vissza ezzel a helyzettel semmilyen módon, különben nem lennék vele természetesen.

- Hétköznaponként kb. 3szor találkozunk. Hétvégét általában együtt töltjük. Emellett megvan a saját életünk, barátokkal családdal, nem telepszünk egymásra

2012. dec. 14. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha téged zavar, mondd meg neki, bár én nem tudom téged miért zavar, ha őt nem zavarja...

Én pont azt gondolom, hogy ha komolyabb lenne a kapcsolatotok, akkor lenne kitartás. Így szórakozás.

A lehetőségek, hogy neki így megfelelő, nem fontos neki a pénz, megérsz annyit, hogy rád költse, ő még lovagias, van neki belőle elég... Vagy ezek mind egyszerre...

Túl jó dolgod van én úgy érzem! :)

2012. dec. 14. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

Amiket leírtál, azokból nem gondolnám, hogy kitartott nő lennél.

Akkor lehetne ezt rád írni, ha nem dolgoznál, s ő tartana el minden téren. Akkor kicsit neccesebb lenne, hogy együtt vagytok, el is tart, de nincs szerelem.

Viszont így, hogy Te is önálló vagy, akármi is történne, meg tudnál állni a saját lábadon, sőt most is meg tudsz.

2012. dec. 14. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívod meg néha te is valahova? Pl. befizethetnél egy wellness hétvégére előre és akkor csak utána mondod neki, hogy meglepi:) Ha már ki van fizetve előre, akkor nem fog csorba esni a férfiúi büszkeségén, hisz a helyszínen csak a papírt kell felmutatni, nem kell pénztárcát elővenni. Ha mész hozzá, vihetsz elvitelre éttermi kaját is, akkor nem lesz ott veled a vásárlásnál és nyilván nem dobjátok ki hamár megvetted. Ha partykon ő fizet, akkor is vehetsz egy-egy drágább italt az összebújos napokon kettőtöknek. Befizethetsz előre borkostolóra is, vagy vehetsz előre színház/koncertjegyet olyan programra, amire szeret járni.
2012. dec. 14. 11:13
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy kitartott nő szerintem sem. Ha ez nektek így megfelel, miért ne csinálhatnátok? És ha most egyikőtöl sem akar komoly kapcsolatot, felesleges belemenni valami komolyabba. Ahogy írták előttem, csináld azt, hogy vegyél kaját, mielőtt mész hozzá, vagy buliban elmész wcre és visszafele veszel valami italt, vagy néha-néha megleped egy, a hobbijával kapcsolatos
2012. dec. 14. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy kitartott nő szerintem sem. Ha ez nektek így megfelel, miért ne csinálhatnátok? És ha most egyikőtöl sem akar komoly kapcsolatot, felesleges belemenni valami komolyabba. Ahogy írták előttem, csináld azt, hogy vegyél kaját, mielőtt mész hozzá, vagy buliban elmész wcre és visszafele veszel valami italt, vagy néha-néha

megleped egy, a hobbijával kapcsolatos dologgal.

Nálunk is a legtöbb dolgot a párom fizeti, mert több a bevétele, mint nekem, plusz nekem jelenleg nincs is munkám, de ha van egy kis plusz pénzem, akkor én fizetem, amit tudok. Pl ha ő síelni akar menni, de nekem nincs pénzem, és velem szeretne menni, nem fogom emiatt lemondani, mert akkor ő se megy, és legfeljebb ha nekem lesz már munkám, akkor bevásárolok én, vagy én fizetem a belépőt, stb.

Eleinte nekem is kellemetlen volt, de mostanra megpróbálom kompenzálni abban, amihez nem kell pénz (pl fejben tartom mit kell venni, kit kell felhívnia, mi hol van, elrendezem a ruháit, tehát segítem, amiben tudom.)

2012. dec. 14. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Az aegyik rokonomnak ilyen helyzetben nem volt lelkiismeretfurdalása, rakj félre pénzt, amíg a férfi fizet, tetszik neki ez a domináns, apáskodó szeretgető szerep. Ő akarja a férfit játszani és eltartani a családot, de lehet, hgoy szeret is.

Saját tapasztalat, az alegjobb, ha elfogaddod és kihasználod a helyzetet, rakj félre minél többet, ki tudja mit hoz még a sors és szükséged lehet a pénzre! Hallgass egy öregebbre! 44/N

2013. febr. 23. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!