Milyen szép, új, különleges lány keresztnevet ajánlanátok nekem a Láng vezeték név mellé?
Eleve "vicces" a vezetéknevünk,tehát köszönöm nem szeretném ha a lányom Láng Virág lenne :D Egyébként nekünk nagyon tetszik:
-Izabella
-Míra
Nekem nagyon tetszik, mikor valakinek a vezeték és a keresztneve is rövid, de ütős. Vagy mikor egy 1-2 szótagos vezetéknévhez választanak egy 2 szótagos, különlegesebb nevet.
Ezeket sokkal jobban meg lehet jegyezni, mint egy hosszú, unalmas keresztnevet. Tehát szerintem ez egy nagyon jó kis vezetéknév, de úgy tudna ütni, ha a gyereknek egy rövid, különleges keresztnevet adnátok.
Láng Hanna, Láng Helga, Láng Flóra, Láng Mira, Láng Véda
Nehezen tudom eldönteni, hogy a Láng Flóra, vagy a Láng Véda e a viccesebb, de a Láng Hanna tényleg jó, csak azt hogy becézed?
De akkor: Láng Viki! :*
Választani sem tudok. Nagyon szép neveket írtatok. Nos közben mi is tanácskoztunk ,mert hazaért közben a férjem.
Ezek maradtak jelenleg:
Elizabet
Izabell
Izabella
Lilla
Lara
Laura
Réka
Viktória
Noémi
Zita
Nem könnyű.. :)
nekem a csillagok háborúja jut róla eszembe.
az izabella régies, sztem a noémi is.
24- mert a Viki aztán tényleg baromi különleges név.
Egy rövid név pont attól szép, hogy nem kell becézni. Az Izabella egy baromi uncsi, ómódi név, a Leila meg cigányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!