Milyen szép, új, különleges lány keresztnevet ajánlanátok nekem a Láng vezeték név mellé?
Figyelt kérdés
Eleve "vicces" a vezetéknevünk,tehát köszönöm nem szeretném ha a lányom Láng Virág lenne :D Egyébként nekünk nagyon tetszik:
-Izabella
-Míra
2012. dec. 13. 18:46
13/60 anonim válasza:
Nekem elsőként a Cecília ugrott be, de el tudnám még képzelni hozzá a Noémi-t, Gabriellá-t, meg még egy csomó keresztnevet. Nekem a Mira név nem jön be a Láng vezetéknév mellé, valami hosszabbat válasszatok szerintem. Persze ez csak egy tanács, úgy nevezitek el a gyermeketeket, ahogy akarjátok. Sok boldogságot hozzá!
16/60 anonim válasza:
"Láng Noémi" unalmasan hangzik, a Viktória keresztnév dominánsabb, sztem jobban illik a "Láng" mellé, és együtt is szépen cseng. Utolsó voltam. :D
17/60 anonim válasza:
A Noémit is lehet becézni (így hívják a kislànyom:-))
A Viktória szerintem is szép, a Vivien, és a Liliána is jól hangzana vele:-)
18/60 anonim válasza:
hmm. Láng Liliána komolytalan hangzású lenne, sztem.
19/60 anonim válasza:
Annamária? Rengeteg becézése van.
20/60 anonim válasza:
Vagy Nikolett(a), Viktória, Mariann(a).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!