Hogyan pitizzem magam vissza apámhoz, ha berágott valamiért és nem ad zsebpénzt? Hogy legyen "bizonyítani"?
Az jó ötlet, hogy megkéred, engedje meg, hogy DOLGOZZÁL nála, és EZÉRT adjon valamennyi pénzt, amennyit megérdemelsz a munkád alapján.
EZ szerintem többet ér a szemében, mint a bocsánatkéresek, amiket utána rendszerint elfelejtenek.
Ez sokkal normálisabb hozzáállás részedröl, mint a tegnapi - pozitiv, hogy fejlödöképes emberke vagy.
Azt mond neki hogy nincs pénzed és szeretnél megdolgozni a zsebpénért.Ne gyere a segitek apa neked szöveggel mert az túl átlátszó,igy is úgy is tudja az öreged mire megy ki a játék.
Ha dolgozol neki ne várj sok pénzt csak amenyit megérdemelsz a munkáért,ezt akár meg is mondhatod neki hogy lássa komolyan gondolod hogy munkáért kérsz pénzt.
Ha kitartó vagy és bizonyitasz hogy nem vagy hülyegyerek akkor megbocsájt az apád,de ne várd azt hogy egy h-két hét után csak hozzádvágja a tizezreket.
Annyira egy szánalmas partik*csög vagy, hogy az hihetetlen...
Én kérlek szépen 15 évesen azon aggódtam, hogy nyáron hogy kapok munkát, mert még nem dolgozhatnék... Azóta minden évben melózok nyáron, sőt téli két ünnep között is. Sajnos év közben nem tudok elmenni, mert rengeteget tanulok. Anyukám 2 éves korom óta egyedül nevel, apám egy ideig fizetett 5000 forintos gyerektartást havonta pár évig, azóta sajnos már nem él. Anyumnak jelenleg nincs munkája. Soha az életben nem kaptam zsebpénzt. Minden ruhát, cipőt mégis magamnak veszek meg, sőt még van egy papagájom is, akinek mindenét én fizetem, vagy ajándékba kérek egy kis összeget kajára neki. Tekintettel, hogy csökkentették a keretszámokat, így még a továbbtanulásom is saját zsebből kell fizetnem. És akkor még ott az életem, a 2 éves kapcsolatom.
Túlzottan elkényeztettek, ez nyilván hiba volt. Nem jár neked alanyi jogon semmi, mert a baráti köröd így, meg úgy. Kiküldenének tanyára dolgozni, kiesne a fülbevaló a füledből és azt se tudnád, hogy hova szarj... Nagyon gyorsan változtasd meg a gondolkodásmódod, ajánld fel apudnak, hogy dolgozol neki diákmunkásként akár úgy, hogy nem kapod meg azt a 449 forintot óránként, ami jár a diákmunkáért. Nőj fel kicsit. 18L
"Hogyan pitizzem"
Hát kisember, egyelőre nem úgy tűnik, hogy értelmes egyenes az életre való ember fog belőled válni, aki pénzért képes, hogy szavaiddal éljek "pitizni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!