Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, a férjeitek, barátoto...

Hölgyek, a férjeitek, barátotok hogy nyilvánítja ki a Hozzátok való ragaszkodását és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
Eleget törődik Veletek, figyelmes? A szexben is odafigyel Rátok?

2012. dec. 12. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Mondja, írja érezteti...minden nap. A kapcsolatunk szerves része, hogy mindennap számtalanszor elmondjuk mennyire kellünk egymásnak. Ez csak úgy jön magától, mert mindketten nagyon nagy érzelmekkel tudjuk megélni a szeretetet egymás iránt. Az a legkedvencebbem, amikor fekszünk és odabújik, néz simogat, puszil, néz...és elkezdi elemezni, hogy mit szeret bennem, és mennyire szép vagyok, aztán azt mondja: "Ajjj miért szeretnek ennyire??? :) Megőrülööök érted..." És ezerrel bújik. :)

Ez a mindennapok része.

Ja a szexben is minden pillanatban figyel. :)

Jövő héten leszünk 2 évesek, 1.5 éve élünk együtt, jövőre lesz az esküvőnk. :)

24N 31F

2012. dec. 12. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
2 éve vagyunk együtt de napról napról szerelmesebbek leszünk és nemhogy csökkenének az apró figyelmességek hanem egyre nőnek, mert egyre jobban kiismerjük egymást :)
2012. dec. 12. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Úgy látszik pontozgatós kedvükben vannak az irigy, elhanyagolt nők. Nem az én válaszom haszontalan, hanem Ti választottatok rosszul...

11-es

2012. dec. 13. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Minden nap mondja hogy szeret, simogat, puszilgat, dicsérget, mindig kérdezi hogy mit szeretnék szex közben. Én ezt nem viszonzom ilyen mértékben sajnos. Nem tudom miért, pedig megérdemelné. Ennek ellenére nagyon ragaszkodik hozzám, nem is értem. Nagyon kellemetlen helyzet, mert úgy érzem nem ő a társam pedig én is szeretem. De majd visszasírom a jó dolgomat ha elmúlik a kényeztetés.
2012. dec. 13. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
13-as, jaj, hát ez ennek az oldalnak a sajátossága. Ha negatívumot írsz, azért pontoznak le, ha pozitívumot, azért, ha van rajtad sapka, azért, ha nincs, azért. Valakinek biztos rossz napja volt. :)
2012. dec. 13. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!