Mi a véleményed arról, hogy valaki facebookon nyilvánítja a részvétét?
én is felháborítónak tartom.
Felmegy facebookra az ember megnézi az ismerősei képeit,buli meghívásokat kap stb,
aztán egyszer csak nyilvánítja a részvétét.Csak úgy.
Utána meg tovább nézi a vicces képeket,esetleg ismerősök kiírásait.
Mibe kerülne egy írott levelet küldeni a családjának vagy egy gyertyát gyújtani az illetőnek?
néhány ember komolyan...
eldobom az agyamat !
Teljesen személytelennek tartom a netes üzengetéseket, nem is szoktam figyelembe venni ha ilyeneket küldenek, nincs mögötte komoly szándék.
Régen még vette az ember a fáradságot hogy felkeressen, vagy ha nem tudta megoldani akkor legalább felhívjon, írjon egy sms-t vagy e-mailt vagy bármit amin látszik hogy ő azt komolyan gondolta és reagálni akart.
Tudom más téma, de a születésnapnál most már a profilt sem kell megnyitni, hogy legalább annyit fáradj a másiknak, hanem lenyitsz egy panelt és beírod oda azt a közhelyes mondatot.
Az a baj inkább, hogy az emberek egy része nem szívből teszi ezeket, hanem csak mert nulla erőfeszítésbe telik kettőt kattintani és benyögni egy mondatot (azzal az indokkal hogy ez illik), utána pedig az egészet elrendezni és többet nem is foglalkozni a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!