Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Mit tudtok...

Mi a véleményetek? Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés

Ez a nő, apám új házassága. Én anyámmal élek. A lényeg az, hogy csúnyány megtámadta a tesóm nőjének egyik megosztását. Én megvédtem. Erre visszavonulót fújt és kitörölte a kommentjeit. Ez volt délután. Este pedig bejelöl újra. Régen már volt összetűzésem vele egy komment miatt. Íme az ezt követő párbeszéd.

-Mi a szar!? Megint töröltél? Rossz napod van vagy mi a búbánat?

- Mondom, hogy összekevertem a színes képeiteket, aztán a másik tamás helyett töröltelek. Vagyis nem töröltelek, le akartam tiltani a nőcis képeit, de jól megkavartam.

- Várjál már! Színes képek? Másik Tamás? Nőcis képek? Mindenki színes képeket tesz fel. Belőlem csak egy van. Utánozhatatlan vagyok s egyedi. Már maga a feltételezés sértő, hogy összekeversz valakivel! Nem is beszélve a nőcis képekről. A nők 90%-át megvetem. Nem rám vall, hogy ribancokat tegyek fel. Sántít az egész sztori. Ennyire hülye nem lehetsz! Mást találjál ki!

- Megírtam az első levélben.

Magadra veszed amit másról írtam miért?

Te vagy a hülye, válogasd meg a szavaid. Most te találj ki mást, nem kell magadat magasztalni, hogy egyedi vagy. MÁs is egyedi.

Tudod mit, hagyjuk. Nem kell ismerősnek lennünk.

Utálom a hazúg embereket. Nekem az jött le hogy hazudik. Hiszen a végén bevall mindent.

Kérdéseim: Visszajelöljem? Kamuzik e?

2012. dec. 12. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?!
2012. dec. 12. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tele a f@szom a fecebookkal. Megyek is törölni magam!
2012. dec. 12. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szard le a fészbukot komolyan nincs nagyobb problémád? -.- Nagyon irigyellek!
2012. dec. 12. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Édes istenem!! Ez tényleg komoly?? Ennyire ráértek??
2012. dec. 12. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
megérdemlitek egymást. jó család vagytok, az új nő meg pont beleillik a képbe.
2012. dec. 12. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Verjétek agyon egymást, jót tennétek a világgal.
2012. dec. 12. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

"csúnyány megtámadta a tesóm nőjének egyik megosztását"

Pár pillanatig gondolkoznom kellett, hogy ez most valami vagyonmegosztási ügy peres kérdése lesz, vagy mi?

Na mindegy, felfogtam utóbb a lényeget, a sztori részletei érthetetlenek, mármint nem tudni, ki kinek mit mondott, de voltaképp teljesen mindegy is. Ti egységesen a facebookon éltek családi életet, ő csak beilleszkedik, ahogy tud.

2012. dec. 12. 13:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Volt ilyen kérdés? Hol a válasz a kérdésemre? Hazudik vagy nem? Egyébként meg napi egy óra a facebookon nem sok. Ráadásul rákényszerülök egy hosszú ideje hogy ezúton tartsam a kapcsolatot a világgal, mivel beteg vagyok. Igaz nagyobb gonxom nincs ennél. Igazából mulattat a dolog.
2012. dec. 12. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó, akkor tessék:

Jelöld vissza, ha kedved tartja. Ha nem, akkor ne. Nem tudjuk, hogy kamuzik-e, hiszen még Te sem tudod, a kérdésedből meg az sem derült ki, mit mondott az illető hölgy, és mit Te.

Ez elég precíz és konkrét válasz volt?

2012. dec. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!