Mi a véleményetek? Mit tudtok tanácsolni?
Ez a nő, apám új házassága. Én anyámmal élek. A lényeg az, hogy csúnyány megtámadta a tesóm nőjének egyik megosztását. Én megvédtem. Erre visszavonulót fújt és kitörölte a kommentjeit. Ez volt délután. Este pedig bejelöl újra. Régen már volt összetűzésem vele egy komment miatt. Íme az ezt követő párbeszéd.
-Mi a szar!? Megint töröltél? Rossz napod van vagy mi a búbánat?
- Mondom, hogy összekevertem a színes képeiteket, aztán a másik tamás helyett töröltelek. Vagyis nem töröltelek, le akartam tiltani a nőcis képeit, de jól megkavartam.
- Várjál már! Színes képek? Másik Tamás? Nőcis képek? Mindenki színes képeket tesz fel. Belőlem csak egy van. Utánozhatatlan vagyok s egyedi. Már maga a feltételezés sértő, hogy összekeversz valakivel! Nem is beszélve a nőcis képekről. A nők 90%-át megvetem. Nem rám vall, hogy ribancokat tegyek fel. Sántít az egész sztori. Ennyire hülye nem lehetsz! Mást találjál ki!
- Megírtam az első levélben.
Magadra veszed amit másról írtam miért?
Te vagy a hülye, válogasd meg a szavaid. Most te találj ki mást, nem kell magadat magasztalni, hogy egyedi vagy. MÁs is egyedi.
Tudod mit, hagyjuk. Nem kell ismerősnek lennünk.
Utálom a hazúg embereket. Nekem az jött le hogy hazudik. Hiszen a végén bevall mindent.
Kérdéseim: Visszajelöljem? Kamuzik e?
"csúnyány megtámadta a tesóm nőjének egyik megosztását"
Pár pillanatig gondolkoznom kellett, hogy ez most valami vagyonmegosztási ügy peres kérdése lesz, vagy mi?
Na mindegy, felfogtam utóbb a lényeget, a sztori részletei érthetetlenek, mármint nem tudni, ki kinek mit mondott, de voltaképp teljesen mindegy is. Ti egységesen a facebookon éltek családi életet, ő csak beilleszkedik, ahogy tud.
Jó, akkor tessék:
Jelöld vissza, ha kedved tartja. Ha nem, akkor ne. Nem tudjuk, hogy kamuzik-e, hiszen még Te sem tudod, a kérdésedből meg az sem derült ki, mit mondott az illető hölgy, és mit Te.
Ez elég precíz és konkrét válasz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!