Meddig égjek miatta? Tesóm fenn van az internet pöcegödrének nevezett oldalon.
Sajnos most nincs több ötletem.
Esetleg valami családterápia szóba jöhet, egyelőre a testvéretek nélkül, ha majd odáig jut a dolog, akkor talán már meggondolja magát, és ő is részt vesz benne.
Nem tudom, melyik kép az. Nem biztos, hogy a testéretekkel baj van, ezt a részletek nélkül nem tudom megmondani. Lehet, hogy a gúnyolódó falusiakkal van baj. Ezt most nem tudom megmondani.
Ha a falusiak más szempontból is sekélyes emberek, és már amúgy is zavart Titeket a felszínességük (a testvéretek dolgától függetlenül is), akkor esetleg, ha tudtok, eljöhettek máshová. Sajnos, Budapesten meg a levegőmínőség rosszabb.
Szerintem azért mégiscsak beszéljetek egy jó pszichológussal (akár a testvéretek nélkül is). Hátha kiderül, hogy a falu légköre van eldurranva, és nem is Veletek van a baj. Akor meg legalább meglesz Bennetek a jóérzés, hogy nem Ti tehettek róla (még a testvéretek sem). Néha az ilyen kisközösségek (falvak, tanyák, osztályközösségek, nagycsaládok) el tudnak durranni. Mi van, ha nem is Bennetek van a hiba, hanem a falusiak vittek túlzásba valamit. Gondolom, ott is válság van, az emberek kiégtek. Hátha nem a testvéred a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!