Meddig égjek miatta? Tesóm fenn van az internet pöcegödrének nevezett oldalon.
Làny?Akkor tényleg lekellene ültetni.Beszélni vele.
Ha fiu,meg majd kinövi..
Hogy került fel?
megkérdezhetem hogy melyik képet tették fel?
ha durva, akkor egész véletlenül nem az a szemüveges csaj aki meztelenül terpeszben ül?
amúgy minden csoda 3 napig tart...jönnek úgyis a napi rajok aztán azokon lehet csámcsogni.
Én is a szemüveges csajra gondoltam,azt nem értem hogy jut valaki ilyen képhez hozzà?
Vagy önszàntàbol?
13.01-es vagyok.Bele néztem,de nekem ez az oldal nem jön be..Olyan szánalmas,és undorító mások kinézetén,alakján gúnyolódni.Biztos vagyok benne,hogy a legtöbben akik véleményt írnak,és "kigúnyolják" sem különbek náluk,csak nekik van annyi eszük,hogy nem tesznek fel magukról képeket..A "pózolj malaccal" fotón 2 lány látható.De szerintem nincs abban a képben semmi rossz.Istenem hát nem vagyunk egyformák,és ha a lány kicsit túl súlyos akkor mi van?A haja olyan amilyen,ÉS? Az vesse rájuk az első követ aki tökéletes ember minden téren!!!
Láttam olyan képeket amin én is kiakadtam(pl:a meztelen lány széttárt lábakkal) az ilyenek az kell,hogy mondjam megérdemlik ha vicc tárgyai lesznek mert egy közösségi oldalra,ahol a világon bárki megnézheti nem kéne felrakni ilyen képeket ha fáj neki a kritika.Ha ilyesmi képet tett fel a testvéred akkor nincs miért panaszt tenni,mert azáltal,hogy felrakott ilyen vagy hasonló képeket,egyben engedélyezi is a szabad betekintést másoknak is..
Nekem személy szerint az oldal nem jön be,és én biztos nem fogok újjal mutogatni senkire,mert 1x megnéztem ,bőven elég is volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!