Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 99%–osan bizonyosak...

Ha 99%–osan bizonyosak lennétek benne, hogy férjetek/ feleségetek megcsal, de letagadhatatlan bizonyíték csak az email–jében, facebook fiókjában lenne, belenéznétek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 10:39
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Csak van, amikor a párod tagad, amíg letagadhatatlan bizonyítékot nem társz elé...
2012. dec. 11. 11:23
 22/36 anonim ***** válasza:
22%

ma 11:18:

Megnéztem több portálon is, szólások, közmondások között. Sokszor összemossák a két szólást (Vaj van a fején - Van valami a füle mögött). De ha találsz valamit, ami a te állításodat igazolja, akkor küldd el nyugodtan, akár privátban is, hogy be offoljunk tovább ide.

2012. dec. 11. 11:27
 23/36 anonim ***** válasza:
22%
be=ne
2012. dec. 11. 11:27
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

"Persze ha már a tejtermékeknél vagyunk, említsük meg rögtön a vaj van a fején szólásunkat is. Jelentése: „hibás, elmarasztalható valamilyen ügyben, bár még nem bizonyították rá a bűnösségét”.

Ahhoz, hogy megértsük a szólást, teljes változatát kell segítségül hívnunk. Bizony egy szép képes közmondás pattan ki elénk: „Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra!”

Tehát aki vétkes, bűnös, az jobb, ha nem kérkedik tisztességével, hiszen úgy járhat, mint a vajjal a fején a napra menő ember… Szólásunk azonban újabban gyakran ebben a formában bukkan föl: vaj van a füle mögött. De annak mi az értelme? Ha valaki vajjal a füle mögött megy a napra, az nem annyira szemléletes, mintha a fején lenne az a bizonyos vaj. Ebben az esetben egy másik szólás hatását fedezhetjük föl: Valami van a füle mögött. Ügyeljünk a részletekre, mondjuk azt, hogy valami van a füle mögött, illetve vaj van a fején, de a kettőt ne próbáljuk meg összegyúrni!"

2012. dec. 11. 11:35
 25/36 A kérdező kommentje:
Ez nem a szólások –közmondások rovat, ha nem tűnt volna fel. Légyszíves, maradjunk a kérdésnél. Köszönöm.
2012. dec. 11. 11:37
 26/36 anonim ***** válasza:
51%

ma 11:35:

Te is 82%-os vagy, most mindenki azt hiszi, én voltam, holott nem... Mondtam, hogy privátban kérem a téma folytatását.

Kedves kérdező, elnézést kérek az offtopikok miatt. Ha úgy érzed, töröltesd a hozzászólásokat nyugodtan.

2012. dec. 11. 11:42
 27/36 anonim ***** válasza:
Addig nem tudod, hogy letagadhatatlan bizonyíték van az e-mailjei közt, amíg nem néztél bele. Ez bizony Schrödinger e-mailje, létezik is, meg nem is.
2012. dec. 11. 11:50
 28/36 anonim ***** válasza:
Sok érdekes válasz van, ja meg akik más irányba mennek. Ha biztos vagy benne, akkor vége, Aki mondta igazán szerelmes nem volt az ember, ennek semmi köze hozzá. Itt hosszabb évekről van szó. Az újnak van egy varázsa, az ember kíváncsi. Mielőtt az illető csinál valamit használni kéne az agyát. A másik manapság a kapcsolatban nem tőrödnek egymással, nem beszélgetnek, pedig ezt naponta kéne. Sajnos ez nagy baj. A megtartás nagyon nehéz. Lényeg ha már érzed, minden más felesleges. Itt a bizalom is elveszett, ami lassan alakul ki, nagyon gyorsan el lehet veszíteni. Visszanyerni? Ilyet még nem igen láttam. Kíméld meg magadat, kár beszélni is, ő már valahol döntött. Tudta mit csinál, mindennek van következménye. Ha csak maradsz Te fogsz kikészülni, sajnálom őszintén.
2012. dec. 11. 11:55
 29/36 anonim ***** válasza:
73%
Bizonyos vagy benne. Akkor egy e-mailban mit keresnél? Vidit, hogy épp szexelnek? Mitől vagy biztos? Láttad őket közben? Mondta a szomszéd, hogy hallotta a másik utcába, aki az ötödiken lakó nénikétől tudja? Szerintem váljál, ha megcsalt, ha nem. Úgy is ezen fogsz rágódni. Ha nem ezen, majd jön egy másik gyanú.
2012. dec. 11. 12:26
 30/36 anonim ***** válasza:

Igen, belenéznék!

Honnan tudod, hogy megcsal?

2012. dec. 11. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!