Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 99%–osan bizonyosak...

Ha 99%–osan bizonyosak lennétek benne, hogy férjetek/ feleségetek megcsal, de letagadhatatlan bizonyíték csak az email–jében, facebook fiókjában lenne, belenéznétek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 10:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
42%
Én belenéztem, találtam is, mégis együtt vagyunk. Hogy hülye lennék? Hát ja, az vagyok.
2012. dec. 11. 11:00
 12/36 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tudtam, hogy megcsal, csak éreztem, hogy nem stimmel valami. Nem voltam sosem féltékeny rá, nem adott rá okot. Csak elhidegült, és nem akarta megbeszélni. Hetekig kérdeztem, kértem, hogy mondja el, megbeszéljük, megoldjuk, akármi is merült fel. Nem mondott semmit, csak hogy nem tudja, miről beszélek, rémeket látok. Aztán elfogyott a cérnám, és megnéztem a leveleit. Nem tudom, mit kerestem, csak magyarázatot a viselkedésére. Találtam is. Kinyomtattam, ami olyan volt, elé raktam az asztalra, és megbeszéltük, mikor költözünk, és mikor adjuk be a válási papírokat. Szóval nem feltételes módban, hanem kijelentőben mondhatom, hogy én megnéztem. Jó döntés volt-e? Szerintem igen. Időt spóroltam mindkettőnknek.
2012. dec. 11. 11:00
 13/36 anonim ***** válasza:
42%
Belenéznék, de szerintem ha elég értelmes egy ember, úgyis van neki titkos e-mailje, facebookja, szóval sokra nem mennék vele. (mert ugye nem csak direkt lehet megnézni, véletlen is megláthat bármit az ember, ha épp belép)
2012. dec. 11. 11:03
 14/36 anonim ***** válasza:
40%
Elképzelhető, hogy belenéznék, de úgysem találnék ott semmit, egymás minden jelszavát ismerjük, szabad bejárásunk van a másik postafiókjaiba. Nem szoktunk kutakodni a másik engedélye nélkül, de valószínű, ha a párom meg akarna csalni, nem lenne olyan hülye, hogy ilyen helyeken bizonyítékokat hagyjon. :)
2012. dec. 11. 11:06
 15/36 anonim ***** válasza:
76%

Kutakodni nem szeretek suttyomban, így inkább megkérném, hogy nézzük meg a leveleit együtt itt és most. Így nincs sunyiság az én részemről, de ő minél jobban visszakozik, hárít, annál gyanúsabb.

Az a típus vagyok, aki nem szeret kutakodni és mindennél jobban rühelli, ha mások olvasgatják, nézegetik a magánleveleit a megkérdezésem nélkül. Egy ilyen kérésre viszont még én sem mondanék nemet, ha egyedi és nem mindennapos dolog.

Mivel kutakodni sem szeretek, így a párom is tudná, hogy a kérésem rendkívüli és tényleg komoly oka van, nem csak beképzelem magamnak. Ha ezután is hárítana, akkor tényleg ott van a vaj a füle mögött.

2012. dec. 11. 11:11
 16/36 anonim ***** válasza:
51%

"Ha ezután is hárítana, akkor tényleg ott van a vaj a füle mögött." - nem a füle mögött, hanem a fején, bocsi.

Hülye vagyok, mint szódás a lovát, na. :)

2012. dec. 11. 11:12
 17/36 anonim ***** válasza:
36%

Nem. Írogatni bárkinek bármit lehet.

Másrészt ha olyan hülye, hogy bizonyítékokat hagy, akkor máshol is lesz.

Inkább magamba néznék, hogy mi hiányzik neki.

2012. dec. 11. 11:17
 18/36 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó, a mondás márpedig úgy hangzik helyesen, hogy "vaj van a füle mögött":))) Nem pedig a fején.
2012. dec. 11. 11:18
 19/36 intrepid ***** válasza:
55%
A sok "megnéző" A papírzsebkendőt meg mosás előtt a zsebben nem veszi észre. Ehh...
2012. dec. 11. 11:18
 20/36 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem kell bizonyíték semmire, ha érzem, hogy valami bűzlik a kapcsolatomban, és nem érzem jól magam benne, akkor nem fogok okokat keresni, hogy elbeszélgessek a párommal...
2012. dec. 11. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!