Ha 99%–osan bizonyosak lennétek benne, hogy férjetek/ feleségetek megcsal, de letagadhatatlan bizonyíték csak az email–jében, facebook fiókjában lenne, belenéznétek?
Kutakodni nem szeretek suttyomban, így inkább megkérném, hogy nézzük meg a leveleit együtt itt és most. Így nincs sunyiság az én részemről, de ő minél jobban visszakozik, hárít, annál gyanúsabb.
Az a típus vagyok, aki nem szeret kutakodni és mindennél jobban rühelli, ha mások olvasgatják, nézegetik a magánleveleit a megkérdezésem nélkül. Egy ilyen kérésre viszont még én sem mondanék nemet, ha egyedi és nem mindennapos dolog.
Mivel kutakodni sem szeretek, így a párom is tudná, hogy a kérésem rendkívüli és tényleg komoly oka van, nem csak beképzelem magamnak. Ha ezután is hárítana, akkor tényleg ott van a vaj a füle mögött.
"Ha ezután is hárítana, akkor tényleg ott van a vaj a füle mögött." - nem a füle mögött, hanem a fején, bocsi.
Hülye vagyok, mint szódás a lovát, na. :)
Nem. Írogatni bárkinek bármit lehet.
Másrészt ha olyan hülye, hogy bizonyítékokat hagy, akkor máshol is lesz.
Inkább magamba néznék, hogy mi hiányzik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!